Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Începe returul Ligii a 2-a la fotbal. Olimpia joacă în deplasare.
Veronica Hodas  - Vineri, 2 Decembrie 2016

Sâmbătă se dă startul returului Ligii a 2-a la fotbal, iar Olimpia Satu Mare va juca primul meci de la ora 11.00, în deplasare cu Metalul Reșița.

„Galben-albaștrii” au avut un parcurs excelent în tur și au încheiat pe locul 3 cu 34 de puncte, iar acum speră să înceapă și returul cu dreptul și să obțină cele trei puncte puse în joc cu toate că terenurile sunt impracticabile din cauza vremii nefavorabile.

Partida de mâine se va disputa la Snagov, iar echipa sătmăreană e de două zile pe drumuri. „Din păcate demersul nostru pentru nejucarea celor două etape din retur în decembrie nu a fost luat în considerare de FRF, așa că suntem de două zile pe drumuri, iar la ora meciului terenul va fi înghețat sau acoperit de zăpadă. Vom încerca să ne adaptăm condițiilor de la ora jocului și să scoatem maimul posibil din meciul de mâine, să continuăm seria rezultatelor pozitive”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Din lot nu fac partea Pană, Faur, Duruș – suspendați și Villand – bolnav, dar în locul lor au făcut deplasare Kanalos, Bura, Feier și juniorul Angelo Cocian.

Gazdele încep returul de pe locul 18 cu 7 puncte.

Tags: retur  liga 2  metalul resita  olimpia satu mare  
1214 vizite
Distribuie pe