Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a început returul cu stângul. A fost învinsă de Reșița.
Veronica Hodas  - Sambata, 3 Decembrie 2016

Olimpia Satu Mare a început cu stângul returul Ligii a 2-a, fiind învinsă sâmbătă de ultima clasată, Metalul Reșița, în prima etapă a returului Ligii a 2-a la fotbal cu scorul de 4-0 (1-0).

Partida s-a disputat la Snagov, iar după ce „galben-albaștrii” au dominat aproape pe deplin prima repriză, cei care au deschis scorul au fost reșițenii prin Skraparas în minutul 36. Gazdele au intrat la pauză cu avantajul minim, scor 1-0.

În repriza secundă șansele sătmărenilor de a egala au scăzut, centralul a dictat foarte ușor o lovitură de pedeapsă la care „galben-albaștrii” au protestat îndelung. Lovitura a fost transformată fără probleme de Buduroi în minutul 58.

Reșițenilor nu le-au ajuns două goluri și le-au dublat la finalul partidei, în minutul 90+2 Skraparas a trimis balonul din 10 metri în poarta lui Anca, iar în minutul 90+5 același Skraparas a mai înscris încă odată din 6 metri.

Astfel că elevii lui Andone se întorc acasă de această dată cu mâna goală și coboară până pe 5 în clasament.

„Am jucat pe un teren înghețat, arbitrajul a fost doar într-o singură direcție cu un penalty inventat pentru 2-0 ca să poată rupe cei de la Metalul jocul. Probabil că deranjăm să fim acolo sus în clasament și probabil că deplasările de la București la Satu Mare sunt lungi și nu le convin unora. Nu am nimic să le reproșez băieților. Din contră, merită toate aprecierile pentru ceea ce au realizat până acum în condițiile în care sunt la echipă, atât condițiile sportive, cât și cele financiare. E o situație delicată foarte greu de gestionat”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Olimpia: Anca-Trip - R. Rus, Heil, Iuhas (cpt.), Onicaş, Krausz, Ciul, Fl. Mureşan, V. Pop, Luduşan, D. Muntean.

Olimpia Satu Mare va juca meciul etapei XXI sâmbătă, 10 decembrie, cu CS Mioveni, fiind și ultimul meci din acest an.

Tags: metalul resita  olimpia satu mare  retur  etapa 20  
1954 vizite
Distribuie pe