Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivii anului sunt voleibalistele Adriana Matei și Beata Vaida și karateka Patrick Burya
Veronica Hodas  - Miercuri, 14 Decembrie 2016

La sediul Direcției Județene pentru Sport și Tinere (DJST) Satu Mare a avut loc miercuri ședința în care au fost prezentați cei mai buni sportivi ai anului 2016 la probele olimpice și neolimpice.

După ședința care a fost condusă de directorul DJST, Virgil Dragoș, alături de referenții Daniel Pop și Alexandru Șimon s-a stabilit faptul că la probele olimpice primul loc este ocupat de echipa de volei de plajă formată din Adriana Matei și Beata Vaida, antrenată de Adrian Pricop, care a acumulat 73 de puncte, locul 2 cu 35.5 puncte Adrian Szilagyi de la CSM Satu Mare, iar locul 3 este ocupat de spadasinul Adrian Pop de la CSM Satu Mare.

Restul sportivilor sunt locul: 4 – Mercedes Czerlau (judo – CS Unio), 5 – Adam Macska (spadă – CS Satu Mare), 6 – Marian Halas (judo – CSM SM), 7 – Benjamin Bodo (floretă – CS), 8 – Marton Szep (spadă – CS), Peter Pek (lupte – CS), Cătălin Şoreanu (lupte – CS), 11 – Teodora Coste (spadă – CS), 12 – Trandafir Silaghi (lupte – CS), Paul Oros (lupte – CS), Raul Zarzu (lupte – CS), Andrei Barbul (lupte – CS).

La sporturile neolimpice primul loc pe podium este ocupat de karateka Patrick Burya de la CSM Saty Mare, urmat de karateka Attila Bartincki de la Karate Do B.F.K.S Carei– locul 2 și Daian Vancsa de la CSM Satu Mare– locul 3.

Sportivii de pe primele trei locuri vor fi premiați în bani, iar cei de la locul 4 până la locul 15 vor primii pachete cu alimente.

DJST Satu Mare va organiza Gala Sportului Sătmărean, miercuri, 21 decembrie, de la ora 14.00, la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare.

Tags: sportivii anului 2016  satu mare  echipa de volei  patrick burya  
984 vizite
Distribuie pe