Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zoli Ritli vrea să preia conducerea Asociației Județene de Fotbal
SM Online  - Miercuri, 14 Decembrie 2016

Fostul mare fotbalist al Olimpiei Satu Mare, Stelei București și Naționalei României, Zoltan Ritli, și-a depus candidatura la funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Satu Mare.

Zoltan Ritli a luat această decizie după ce a primit susținerea unor foste mari glorii ale fotbalului sătmărean, de la Gabi Both, Florin Fabian la Mircea Bolba, dar și a unor oameni adevărați de fotbal, ca și Cornel Ziman sau Sergiu Stan.

”Fotbalul sătmărean se zbate de 17 ani într-o mediocritate deranjantă. E suficient să precizez că în toți acești ani, doar Turul Micula, Minerul Turț, Recolta Dorolț, Oașul Negrești și Victoria Carei au promovat din Liga 4 (fosta Divizie D) în Liga 3 (fosta Divizie C). Prea puțin pentru 17 ani!”, a spus Zoltan Ritli.

Programul cu care candidează Zoltan Ritli este bazat în primul rând pe respectarea cu strictețe a regulamentelor fotbalistice și statului AJF și punerea unui accent deosebit pe creșterea și promovarea juniorilor.

”Am un proiect de schimbare a campionatului de juniori, care să stimuleze activitatea de creștere și promovare a tinerilor fotbaliști”, a afirmat fostul mare fotbalist.

Bugetul AJF Satu Mare va fi administrat transparent și eficient, în folosul echipelor și participanților la fenomenul fotbalistic din județ.

”Având în vedere că AJF Satu Mare este o persoană juridică fără scop patrimonial și o societate non-profit, beneficiile rezultate din activitate se vor întoarce, în cea mai mare parte, la membrii afiliați, sub formă de dotări cu material sportiv, echipament, etc.”, a declarat Zoltan Ritli.

Nu în ultimul rând, Zoltan Ritli vrea o reformare a comisiilor de lucru din cadrul AJF Satu Mare, prin asigurarea de transparență și corectitudine.

”Principiul primordial de lucru al comisiilor AJF Satu Mare va fi respectarea legilor și regulamentelor FIFA, UEFA, FRF și AJF, principiu care va conduce la un deziderat dorit de toată lumea: ”DREPTATEA ESTE DE PARTEA CELUI CE ESTE CORECT ȘI RESPECTĂ LEGILE ȘI REGULAMENTELE”, a încheiat Zoltan Ritli.

Tags: candidatura  ajf  ritli  
1234 vizite
Distribuie pe