Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Sătmăreanul Marton Szilveszter, pe podiumul Campionatului Est-European de Enduro
Cristian Tudor  - Miercuri, 6 Mai 2009

La doar 17 ani, sătmăreanul Marton Silveszter a reusit sa urce, weekendul trecut, pe treapta a treia a podiumului etapei din Grecia a Campionatului Est-European de Enduro.

 

Elev in clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Kolcsey Ferenc” din Satu Mare, Marton are enduro-ul in sange si a dovedit acest lucru dupa ce a reusit sa devanseze seniori titrati din Europa si sa termine pe locul III la categoria E1 pe un KTM de 250 cmc.

 

Pe plan intern, Marton Szilveszter va concura in Campionatul National de Enduro si la cateva etape din cel de endurocros, urmand ca din 2010 sa participe, cel mai probabil, si la Red Bull Romaniacs, cea mai dificila competitie de enduro din lume.

 

Marton Szilveszter: „A fost o etapa destul de grea pentru ca aproape pe intregul traseu era foarte multa piatra. In prima zi am concurat 220 de km si in cea de-a doua 180 de km si a fost greu sa ii devansez pe grecii de pe primele doua locuri, mai ales ca ei se aflau pe teren propriu. Tocmai pentru ca a fost un traseu atat de lung pe piatra, ma bucur ca am reusit sa urc pe podium.”

 

Palmares

  2001   Loc. 3 Campionatul National de Motocross 50 cmc

  2002   Loc.1  Campionatul National de Motocross 50 cmc

  2003   Loc.5  Campionatul National de Motocross 65 cmc

  2006   Loc.2   Campionatul National de Enduro Echipe

  2007   Loc.2   Campionatul National de Enduro Echipe

Tags: marton  szilveszter  enduro  campionat  grecia  
1506 vizite
Distribuie pe