Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vacanța s-a încheiat. Handbaliștii sătmăreni și-au reluat pregătirile.
Veronica Hodas  - Luni, 9 Ianuarie 2017

Vacanța de iarnă pentru handbaliștii de la CSM Satu Mare s-a încheiat, iar luni au avut parte de primul antrenament din acest an.

La prima întâlnire de anul acesta au răspuns prezent 15 jucători. Din lot au lipsit muntenegrenii Campar și Trifunofic, sârbul Nikola Lazic și portarul Szilard Orban. Cei trei stranieri așteaptă viza pentru a putea reveni la echipă. În ceea ce îl privește pe portarul de 27 de ani, acesta și-a manifestat dorința de a se lăsa de handbal pentru a-și întemeia o familie.

Pentru elevii lui Iuliu Varady urmează un program destul de încărcat. Începând de miercuri, 11 ianuarie, până duminică, 15 ianuarie, băieții vor pleca la Izvoare în Maramureș pentru un mini cantonament care va cuprinde trei antrenamente pe zi. „Programul cuprinde un mini cantonament pentru că nu am avut timpul necesar să-l întindem pe zece zile așa cât ar fi normal. Vom face un cantonament de cinci zile cu trei antrenamente pe zi și sper să ne încărcăm bateriile pentru acest retur care este foarte greu pentru noi”, a spus antrenorul Iuliu Varady.

După întoarcerea din cantonament, CSM Satu Mare va participa în perioada 19-21 ianuarie la un turneu de pregătire la Baia Mare unde vor avea trei meciuri de pregătire cu Potaissa Turda, Minaur Baia Mare și Vaslui, apoi pe 25 vor juca un alt meci amical cu Minaur sau Turda, iar pe 28 sătmărenii vor pleca în Ungaria pentru a disputa un joc de pregătire cu Fehergyarmat.

Obiectivul echipei în acest an este evitarea retrogradării. „Obiectivul rămâne același, evitarea retrogradării, dar obiectivul meu personal este evitarea directă a retrogradării, ceea ce înseamnă să încheiem mai sus de locurile 11, 12”, a mai adăugat Varady.

Campionatul Ligii Naționale la handbal masculin se reia pe data de 4 februarie când CSM Satu Mare va primi vizita formației HC Odorhei. 

Tags: handbal  csm satu mare  reunire lot  2017  
1386 vizite
Distribuie pe