Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vacanța s-a încheiat. Jucătorii Olimpiei Satu Mare și-au reluat pregătirile.
Veronica Hodas  - Miercuri, 18 Ianuarie 2017

Vacanța pentru „galben-albaștrii” s-a încheiat, iar jucătorii au răspuns prezent la primul antrenament din acest an.


La reuniune au participat 20 de jucători care înainte de a ieși pe teren au avut parte în vestiar de o ședință susținută de antrenorul Bogdan Andone.

În ceea ce privește noutățile, acestea nu prea există deoarece, conform antrenorului Bogdan Andone, situația financiară a clubului a rămas la fel ca anul trecut, datoriile încă sunt neachitate, iar programul nu este stabilit 100%. „Încercăm să ne adaptăm, programul e total schimbat, dar în principiu până joia viitoare ne vom antrena aici, una sau două antrenamente pe zi, marți meci amical în Ungaria cu jucătorii tineri și joi meci școală cu băieții de la U 21 de la Baia Mare. Suntem cam pe unde am lăsat echipa și așteptăm să vedem dacă se poate rezolva să obținem niște bani. Datoriile au rămas acolo plus că s-au mai adunat lunile noiembrie și decembrie au rămas restante trei prime și salariile jucătorilor din vara trecută 2 luni jumate. Suntem în aceași situația și avem aceleași discuții. Va fi greu și încercăm să vedem cum putem gestiona această situație ”

Andone a venit pregătit de muncă și a mai menționat că din cauza terenurilor și condițiilor de pregătire care nu sunt deloc favorabile se va găsi o soluție pentru a putea pleca în cantonament în străinătate. Menționăm faptul că terenul Stadionului Olimpia are foarte multe porțiuni înghetațe bocnă și este impracticabil.

Singura noutate din punct de vedere al achizițiilor a fost Adrian Voicu. „A plecat Muntean, un jucător important pentru noi și a venit Andi Voicu de la Voluntari. E un jucător pe care îl cunosc și pe care mi l-am dorit și vara trecută, dar nu am reușit să-l aduc. Există și alți jucători pe listă. Unul a fost dimineață la Satu Mare și s-a întors pentru că nu am reușit să-l convingem și mai aștept doi jucători să ajungă la Satu Mare vineri seară”, a mai spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Pe lângă Voicu, Olimpia a încheiat un contract și cu maseurul Tudor Gherman.Jucătorii care au fost prezenți la reuniune:

Portari: Anca-Trip Iulian, Marius Șuta.

Fundași: Florin Mureșan, Adrian Ciul, Ciprin Duruș, Valter Heil, Cosmin Iuhas.

Mijlocași: George Tudoran, Robert Villand, Silviu Pană, Cosmin Bura, Raul Krausz, Romario Rus, Adrian Voicu, Mihai Onicaș, Vasile Pop, Carlo Erdei.

Atacanți: Bogdan Faur, Andrei Ludușan, Toni Kanaloș.

 

Tags: olimpia satu mare  reuniune  2017  
2340 vizite
Distribuie pe