Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele de la CSM primesc vizita rivalei ICIM Arad
Veronica Hodas  - Joi, 26 Ianuarie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu împotriva rivalei ICIM Arad.

Meciul de mâine este unul extrem de important pentru sătmărence deoarece dacă câștigă își vor asigura locul 6 în Liga Națională, un loc ce duce în play-off.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi în sala de sport „Ecatherina Both”, jucătoarea Eniko Laza a declarat că mâine va fi un meci foarte dicil „mai ales că au un antrenor nou, probabil vor avea și forțe proaspete și dorința de a demonstra. Dar și noi ne-am pregătit foarte bine și credem în forțele noastre și vom da totul pe teren ca să câștigăm”.

Antrenorul Jose Araujo e conștient de importanța meciului și se bucură de faptul că jucătoarele care au fost accidentate și-au revenit și va putea conta pe ele. „Acasă jucăm un baschet bun, dar acesta nu va fi un meci ușor. Sper ca șansa să fie de partea noastră”.

Pentru acest meci important organizatorii au pregătit și o surpriză și l-au invitat pe riderul Emanuel Gyenes să ofere mingea de început.

Așadar suporterii sătmăreni sunt așteptați vineri la sală pentru a le fi alături fetelor și a le încuraja să câștige acest meci de o importanță maximă.

 

 

Tags: baschet  csm satu mare  icim arad  
589 vizite
Distribuie pe