Locale Altele
Joi, 28 Septembrie 2023
Joi, 28 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele s-au calificat în play-off
Veronica Hodas  - Vineri, 27 Ianuarie 2017

Mare meci mare în această seară în sala de sport „Ecaterina Both”! Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat împotriva rivalei ICIM Arad pe care au învins-o cu scorul de 65-63 (39-33), victorie ce le-a asigurat locul 6 în clasament și automat calificarea în play-off.


„Lovitura de începere” a fost dată de cel mai bun rider din România, Emanuel Gyenes care se pare că a purtat noroc echipei noastre.


A fost un meci foarte greu pentru elevele lui Jose Araujo. Primele puncte au fost înscrise de formația oaspete care a și condus până în minutul 7 când sătmărencele au preluat conducerea și și-au adjudecat primele două sferturi 21-16, 18-14, iar la pauză au condus cu scorul de 39-33.

A urmat repriza a doua care a fost una de „infarct”. În sfertul al treilea echipa gazdă a condus până aproape de final pentru ca mai apoi sfertul să fie câștigat de arădence, 19-13.


Ultimul sfert s-a jucat de la egal la egal. Publicul a trecut de la agonie la extaz și chiar dacă s-a ratat destul de mult, spectatorii nu s-au oprit din a le susține pe fetele noastre care au câștigat sfertul cu 13-11 și implicit și-au învins rivalele cu scorul de 65-63 și s-au calificat în play-off.„Meciul a fost unul foarte greu. Am câștigat la o diferență minimă. A fost o săptămână foarte grea, ne-am pregătit foarte mult și ne-am concetrat foarte mult pe acest meci și a fost vital să câștigăm. Mă bucur foarte mult că am demonstrat că suntem o echipă. Avem toate fetele apte, tot lotul complet și se vede că suntem în creștere. Doresc să le mulțumesc suporterilor deoarece fără ei nu am fi reușit în seara asta. I-am simțit în spatele nostru și asta a făcut diferența. Mă bucur că este din nou sala plină și sper să vină în continuare să ne susțină pentru că nu îi vom dezamăgi. Play-off-ul a fost doar un pas mic, dar nu trebuie să ne oprim aici și trebuie să tindem mai sus, vrem mai mult. Eu vreau neapărat o medalie”, a declarat Andrea Olah.Pentru CSM Satu Mare au marcat: C. Reed – 22, K. Blatic – 10, M. Tavic – 9, K. Whittington- 8, A. Olah – 7, R. Laza – 5, M. Batey – 4.

Tags: baschet  csm satu mare  icim arad  play off  calificare  
1418 vizite
Distribuie pe