Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a făcut egal în primul meci amical din Cipru
Veronica Hodas  - Luni, 30 Ianuarie 2017

Olimpia Satu Mare a disputat luni primul meci amical din cadrul cantonamentului din Cipru, în compania formației Ypsonas, echipă ce activează în Liga a III-a cipriotă. Scorul final al partidei a fost 0-0 (0-0).

„Galben-albaștrii” au făcut astăzi un meci bun în care au avut câteva ocazii de a înscrie mai ales în prima repriză. După ce Pop (min 14) din 6 metri a șutat peste poartă, formația cipriotă a avut două ocazii, în prima fază (min 19) au șutat în plasa laterală, iar un minut mai târziu Dascălu a apărat foarte bine și a scos balonul de sub transversală.

Până la finalul primei reprize, Voicu (min 24) ajutat de centrarea lui Ciul a încercat să bage mingea în poartă cu capul, dar fără succes, iar Kanaloș a avut o ocazie uriașă (min 35) din 2 metri a tras peste. Astfel că la pauză scorul a fost 0-0.

În a doua repriză, Ludușan (min 50) și Rus (min 52) au șutat puternic de la 25, respectiv 20 m, însă portarul formației Ypsonas a fost pe fază și a reținut mingea. Același Rus (min 60) a șutat din 6 m direct în adversar.

Urs, Erdei și Heil au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului astfel că partida s-a încheiat așa cum a început, cu scorul de 0-0.

În prima repriză au evoluat: Dascălu – Ciul, Mureșan, Daminuță, Iuhasz, Villand, Krausz, Pană, Pop, Voicu, Kanaloș.

Repriza a doua: Anca-Trip (Șuta) – Duruș, Bucur, Heil, Bura, Onicaș, Rus, Erdei, Tudoran ( Urs) , Faur, Ludușan.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci amical, joi 2 februarie, în compania formației Steaua Roșie Belgrad.

Tags: olimpia satu mare  amical  ysonas  cipru  egal  
2071 vizite
Distribuie pe