Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a făcut egal cu formația cipriotă Othelos
Veronica Hodas  - Marti, 7 Februarie 2017

Jucătorii formației Olimpia Satu Mare au intrat în ultima săptămână de cantonament, iar marți au disputat un nou meci amical de această dată cu formația Othelos care activează în Liga a 2 a cipriotă.

Prima repriză a fost dominată aproape în totalitate de gruparea sătmăreană care a avut numeroase ocazii de a deschide scorul. Primul care a ratat de două ori a fost Pană (min 10 și min 20), după care Ursu ajutat de centrarea lui Voicu (min 35) a șutat direct în portar.

Șansele ciprioților au fost spulberate de Șuta care a apărat foarte bine un șut din careu și Heil care a respins balonul de pe linia porții.

Înainte de pauză, Olimpia a deschis scorul prin Onicaș care de la 18 m a trimis balonul sub transversală.

Mitanul secund le-a adus egalarea ciprioților (min 55) care au înscris printr-un șut frumos de la 30 de metri. Elevii lui Andone și-au creat și în această repriză două ocazii bune care le-ar fi mărit avantajul, dar Pană (min 67) a ratat din 6 metri singur cu portarul, iar Daminuță (min 83) a tras puțin peste poartă. Astfel partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Suntem după zece zile de cantonament și s-a acumulat oboseala. Am ajuns la ora meciului după trei antrenamente în ultimele 24 de ore și s-a văzut puțin oboseala. Nu am fost și nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc. Mai avem mult de muncă. Unii jucători au rămas datori și s-ar putea ca în următoarele zile să ne despărțim de 2-3 jucători.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Șuta (46 Dascălu)– Duruș (62 Ciul),Mureșan (70 V.Pop), Heil, Iuhas (70 Bucur), Onicaș (60 Bura), Kanalos (25 Erdei (60 Villand)), Rus (46 Daminuță), Pană (70 Faur), Ursu (63 Ludușan), Voicu (57 Kanalos (75 Tudoran)).

Olimpia Satu Mare va disputa ultimul meci de pregătire vineri 10 februarie cu ocupanta locului 12 din Liga 1 din Serbia, FK Čukarički.

Tags: olimpia satu mare  othelos  amical  
2140 vizite
Distribuie pe