Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a jucat ultimul amical din Cipru. Cantonamentul s-a īncheiat.
Veronica Hodas  - Vineri, 10 Februarie 2017

Olimpia Satu Mare a disputat vineri ultimul meci amical din cadrul cantonamentului din Cipru cu FK Cukaricki, formație ce ocupă locul 12 în Liga 1 din Serbia.

Partida a fost câștigată de echipa din Serbia care a înscris unicul gol al partidei în minutul 25, după o fază de corner, unul din jucători a reluat cu capul în plasă.

Sătmărenii au avut și ei ocaziile lor în prima repriză, Onicaș a încercat să înscrie cu capul, dar balonul a fost scos de portarul sârb de la rădăcina barei, apoi Voicu l-a văzut pe Pană singur în fața porții, dar mingea a fost respinsă de unul din jucătorii sârbi.

În repriza a doua a fost un meci echilibrat, antrenorul Bogdan Andone a schimbat jucătorii, exceptându-i pe Mureșan și Heil care au jucat tot meciul, iar elevii săi au forțat egalarea. Mitanul secund le-a adus mai multe ocazii „galben-albaștrilor” cele mai importante le-au avut Ludușan al cărui gol a fost anulat pe motiv de offside, Kanalos care a fost faultat în careu și Ursu oprit neregulametar de ultimul apărător.

Astfel cu două situații clare de penalty și un gol anulat, partida a fost câștigată de formația din Serbia.

„În acest moment ne interesează mai puțin rezultatele. A fost un test util cu o echipă de Liga 1 a căror jucători au salarii de 5.000-6.000 euro lunar și sunt plăți la zi. Delegația lor a fost formată din 53 de oameni.”, a spus antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone.

Pentru Olimpia au evoluat: Anca – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Pană, Erdei, Krausz, Faur, Voicu/ Șuta, Dascălu, Rus, V. Pop, Kanaloș, Villand, Ludușan, Ursu, Bura, Ciul. 

Sâmbătă dimineață elevii lui Andone vor efectua ultimul antrenament, după care vor lua avionul spre București de unde  vor porni spre Satu Mare cu trenul, iar duminică și luni vor avea liber.  Antrenamentele vor fi reluate marți dimineață.

Tags: olimpia satu mare  fk cukaricki  amical  cantonament  
1112 vizite
Distribuie pe