Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
„Galben-albaștrii” se pregătesc acasă. Iulian Roșu la Olimpia.
Veronica Hodas  - Miercuri, 15 Februarie 2017

Cantonamentul din Cipru s-a încheiat, iar jucătorii Olimpiei Satu Mare și-au reluat de marți pregătirile la Satu Mare.  Detalii legate de cantonament, dar și aspecte ce privesc partea administrativă a clubului, precum și noile achiziții, ne-au fost prezentate miercuri în cadrul unei conferințe de presă susținută la Stadionul Olimpia.

Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone a declarat că în cele două săptămâni de cantonament s-a profitat la maxim de terenurile foarte bune din Cipru, iar jucătorii s-au descurcat bine la antrenamentele fizice și cele tehnico-tactice. „Sunt mulțumit de felul în care au răspuns majoritatea jucătorilor la pregătirea din Cipru și sper ca pregătirea să fie una utilă care să ajute echipa să-și îndeplinească obiectivele în acest retur.”.

Andone a mai menționat că cele cinci meciuri amicale puternice au fost „teste utile și băieții noștri și-au dat seama care este nivelul fotbalului în Europa”. În ceea ce-i privește pe jucătorii care s-au descurcat mai puțin bine în Cipru, „aceștia mi-au rămas datori. Am avut o discuție individuală cu ei și aștept să își schimbe atitudinea în sens pozitiv. În caz contrar se vor autoelimina din grup”.

Problemele administrative vor fi reglementate

Președintele clubului, Attila Karda a punctat astăzi câteva aspecte legate de partea administrativă a clubului care va începe să fie reglementată. „Încercăm să ne organizăm puțin și pe partea administrativă, vom pune și un ofițer de presă.”

În plus, acesta a mai subliniat și faptul că s-a început pregătirea dosarului de licențiere pentru Liga 1, „am început să adunăm actele și tot ceea ce e nevoie să începem să discutăm cu terții la care suntem datori pentru că trebuie reeșalonări pentru a obține licență. În funcție de cum vom găsi persoane să ni se alăture acestui proiect, vom încerca să facem tot posibilul să ne ridicăm la nivelul și pretențiile Ligii I”.

Iulian Roșu cel mai nou jucător al Olimpiei

La conferința de astăzi au participat și jucătorii cu care s-a întărit Olimpia în această iarnă. Pe lângă Daminuță, Ursu, Voicu și Dascălu, aseara a ajuns la Satu Mare și Iulian Roșu în vârstă de 22 de ani care a venit de la ACS Poli Timișoara. Acesta a fost crescut de Steaua și este un jucător cu experiență de Liga 1.

Datorită unor probleme cu clubul FC Zalău, transferul lui Cristian Bucur nu a putut fi efectuat deoarece cei din conducerea clubului sălăjan nu și-au respectat înțelegerea. Attila Karda a menționat că se poartă discuții în acest moment pentru ca transferul să fie finalizat.

Iată care sunt jucătorii noi ai Olimpiei:

Adrian Voicu

Cristian Daminuță

Octavian Ursu

Bogdan Dascălu

Iulian Roșu

„Galben-albaștrii” se pregătesc intens și la Satu Mare, iar sâmbătă vor disputa un meci de pregătire cu Ulmeni.

 

Primul meci oficial din acest an se va disputa sâmbătă, 25 februrie, în deplasare la Brașov. 

Tags: olimpia satu mare  cantonament  iulian rosu  
5045 vizite
Distribuie pe