Locale Altele
Marti, 26 Septembrie 2023
Marti, 26 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele joacă acasă cu Sepsi. Istvan Kovacs dă „lovitura de începere”.
Veronica Hodas  - Joi, 16 Februarie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, meciul din cadrul grupei principale 1-6 din cadrul Ligii Naționale la baschet feminin.

Dacă la ultimul meci de acasă Mani Gyenes a fost invitat să dea „lovitura de începere”, conducerea clubului păstrează tradiția de a aduce personalitățile din lumea sportului sătmărean în fața spectatorilor și astfel sâmbătă, arbitrul FIFA, careianul Istvan Kovacs, va fi cel care va arunca mingea de start.

 „Vrem să ne facem un obicei de a-i aduce alături de noi pe toţi oamenii importanţi de sport din judeţ. Trebuie împreună să formăm o familie a sportului sătmărean. După Mani Gyenes l-am invitat pe Kovacs Istvan , unul dintre cei mai buni arbitrii din ţară. Ne bucurăm că a fost liber sâmbătă şi că ne poate onora cu prezenţa. Vor urma şi alte surprize”, promit oficialii CSM-ului.

Partida CSM Satu Mare –Sepsi va fi arbitrată de Alin Dragoş din Baia Mare, Cristian Trofim din Timişoara, Vlad Potra din Cluj Napoca. Comisar FRB, Radu Bucerzan din Timişoara.

Sâmbătă va continua acțiunea de strangere de fonduri pentru Delia Pintea, maseuza clubului ce are nevoie de o operație costisitoare.

Clasament

1.ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe       17/1       35

2.CS Municipal Targoviste             14/4       32

3.Universitatea Cluj-Napoca       12/6       30

4.Olimpia CSU Brasov                     12/6       30

5.CS Phoenix Galati                         9/9         27

6.CS Municipal Satu Mare             8/10       26

 

Tags: baschet  csm satu mare  sepsi sfantu gheorghe  
1346 vizite
Distribuie pe