Locale Altele
Marti, 25 Februarie 2020
Marti, 25 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Goluri multe īn amicalul dintre Olimpia și Ulmeni
Veronica Hodas  - Sambata, 18 Februarie 2017

Înaintea reluării campionatului Ligii a 2-a la fotbal, Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă ultimul meci de pregătire în compania formației CS Viitorul Ulmeni (Liga a 3-a Maramureș). Partida dintre cele două echipe s-a jucat pe stadionul din Decebal.

Un joc de pregătire foarte bun în care s-au înscris șapte goluri frumoase. Primele două au fost marcate în prima repriză de Duruș care a șutat din careu direct în vinclu și Ursu care a trimis mingea în poartă cu un lob peste portar.

A urmat repriza a doua în care jucătorii Olimpiei au jucat tot mai bine. Ursu i-a centrat balonul lui Erdei, iar acesta din urmă a avut o acțiune în fața porții, a profitat de faptul că portarul oaspeților a ieșit din poartă și a înscris al treilea gol. Puțin după această fază a urmat al patrulea gol marcat de Duruș din afara careului.

Meciul a avut trei reprize, iar în ultimul mitan s-a schimbat toată echipa. Partida s-a încheiat cu scorul de 7-0, ultimele trei goluri fiind marcate de Faur și Kanalos.


Olimpia Satu Mare: Șuta – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Pană, Krausz, Erdei, Voicu Ursu. Au mai jucat Dascălu, Ciul, VIlland, Daminuță, Bura, Rus, Roșu, Tudoran, Ludușan, Pop, Kanalos.

Tags: olimpia satu mare  cs viitorul ulmeni  amical  
2574 vizite
Distribuie pe