Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare speră ca la Brașov să nu existe erori de arbitraj
Veronica Hodas  - Miercuri, 22 Februarie 2017

Olimpia Satu Mare a avut evoluții foarte bune în turul campionatului Ligii a 2-a la fotbal, pe teren propriu a ridicat de fiecare dată un zid imens peste care oaspeții nu au putut să treacă și astfel a fost neînvinsă în fața propriilor suporteri.

În ceea ce privește meciurile din deplasare, gruparea sătmăreană a fost „furată” de câteva ori de așa zisele „erori de arbitraj”, astfel că la Juventus, Mioveni, Afumați și Reșița, centralii au dictat câte un penalty inexistent, dar care a făcut ca soarta jocului să fie în defavoarea echipei noastre.

Acum se reia returul campionatului, iar elevii lui Bogdan Andone vor juca în deplasare cu FC Brașov un meci greu, un duel între locurile 3 și 4, o „luptă” între două echipe puternice care s-au întărit serios în această iarnă.

Conducerea clubului speră ca la partida de la Brașov să nu existe „erori de arbitraj” mai ales că meciul va fi transmis în direct.

 „Nu o dată în acest sezon, Olimpia a avut de suferit de pe urma erorilor de arbitraj. Noi am solicitat arbitri FIFA la acest meci, mai ales că partida este televizată. Trebuie să înțelegem că fotbalul este un joc extrem de sensibil la intruziuni și orice dereglare, intenționată sau nu, poate trimite sistemul în afară. Nu ne dorim să fim arbitrați de cavaleri ai fluierului decuplați de la spiritul jocului și nici de arbitri care să transforme un astfel de duel într-o ciocnire de circumstanțe neprevăzute. Am încredere mare în echipa noastră și îmi doresc din suflet ca partida contra celor de la FC Brasov să-și decidă câștigătoarea pe teren, însă recunosc, mi-e teama ca într-un astfel de regim de competiție maximă, să nu cumva să fim din nou nevoiti să pierdem din cauza unei erori de arbitraj.", a declarat președintele Olimpiei, Attila Karda.

Doar patru meciuri pe teren propriu în acest retur

Programul meciurilor s-a dat peste cap de când s-au retras echipe din campionat. Astfel că Olimpia va juca doar 4 meciuri pe teren proriu și 9 în deplasare. Antrenorul Bogdan Andone speră ca echipa sa să încheie campionatul pe un loc onorabil care să îi facă mândrii pe suporteri.

„Ne așteaptă un retur foarte dificil datorită programului cu 9 deplasări și doar 4 meciuri pe teren propriu, având chiar și câte trei meciuri consecutive în deplasare. Vrem să creăm un grup unit, o echipă competitivă cu o filozofie de joc astfel încât să scoatem maximum posibil din fiecare meci. Sper ca sfârșitul de sezon să ne găsească pe o poziție onorabilă, iar suporterii să fie mândri de echipa lor.” 

Partida de sâmbătă de la ora 12.30 dintre FC Brașov și Olimpia Satu Mare va fi transmisă în direct la DigiSport.

 

Tags: olimpia  fc brasov  retur  
2653 vizite
Distribuie pe