Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Începe play-off-ul la baschet. CSM Satu Mare joacă la Târgoviște.
Veronica Hodas  - Vineri, 24 Martie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare își doresc să rupă „lanțul înfrângerilor” cu Târgoviște și să obțină victoria mult dorită duminică, în deplasare.

În cadrul unei conferințe de presă susținută în sala „Ecaterina Both”, președintele clubului, Vasile Fogel a menționat că are încredere în echipă că va face un meci frumos și va obține un rezultat pozitiv.

Antrenorul Jose Araujo a declarat că nu mai sunt accidentări în lot, echipa merge tot mai bine și trebuie să câștige două meciuri cu Târgoviște „nu mă interesează unde. Echipa e mai bună acum, jucătoarele au revenit la antrenament și cred că avem șanse bună să batem la Târgoviște. Muncim mult pentru o victorie. Târgoviște are experiență, dar nu e imposibil de bătut”.

Jucătoarea Andrea Oros are o ambiție personală să bată echipa adversă. „E o ambiție personală să bat această echip și cred că și CSM își dorește la fel. Trebuie să rupem acest lanț al înfrângerilor și acum e momentul. Suntem o pantă ascendentă și nu pot să spun decât că pornim cu optimism și cine va dori mai mult și va da totul, acela va câștiga”.

Tags: baschet  play-off  csm satu mare  csm targoviste  
953 vizite
Distribuie pe