Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii invită sătmărenii să-i susțină la meciul de acasă cu Dunărea Călărași
Veronica Hodas  - Vineri, 24 Martie 2017

Handbaliștii de la CSM Satu Mare vor juca sâmbătă, 25 marie, de la ora 17.00, pe teren propriu, penultimul meci din cadrul returului Ligii Naționale la hanbdal masculin în compania formației Dunărea Călărași.

Conform antrenorului Iuliu Varady echipa s-a pregătit bine pentru partida de mâine și speră să obțină victoria în fața propriilor suporteri. Din păcate echipa se confruntă iar cu accidentări, pe lângă Bejinariu care e în continuare accidentat, au suferit accidentări Campar și Crăciun care mai mult ca sigur că nu vor fi apți să joace.

Portarul echipei CSM Satu Mare, Lucian Cioroiu a declarat că echipa are nevoie de sprijinul suporterilor pentru că „numai cu ajutorul lor putem câștiga”. „Toți ne dorim victoria și vrem să arătăm că eșecurile de până acum au fost cauzate de lipsa de concentrare și din cauza accidentărilor suferite de unii colegi. Sperăm ca mâine să facem un meci bun și să trecem de bariera asta a înfrângerilor și să facem un meci bun, să ne bucurăm la final.”

Călărașul e o echipă bună care în tur nu și-a arătat adevărata valoare, iar acum dă tot ce e mai bun să obțină un loc în play-off. CSM Satu Mare rămâne pe ultimul loc în clasament, în timp ce Dunărea Călăraș ocupă locul 8 cu 28 de puncte.

Tags: handbal  retur  csm satu mare  dunarea calarasi  
1142 vizite
Distribuie pe