Locale Altele
Vineri, 30 Octombrie 2020
Vin, 30 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Meci important pentru baschetbaliste. Joacă acasă cu Târgoviște.
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Martie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor juca joi, 30 martie, pe teren propriu, de la ora 18.00, în compania formației CSM Târgoviște.

Va fi un meci dificil, o partidă pe care sătmărencele își doresc să o câștige pentru a se califica în Final Four-ul Ligii Naționale la baschet feminin.

Antrenorul Jose Araujo este conștient că va fi meci foarte greu, dar cu toate acestea își dorește calificarea Avem nevoie de încă o victorie neapărat. Suntem în formă bună, jucătoarele sunt apte. Vrem să ne calificăm”.

Jucătoarea Matea Tavic consideră că au avanjatul terenului propriu și își dorește ca echipa să joace la fel de bine cum a făcut-o duminică la Târgoviște. „Este o oportunitate pentru noi să batem Târgoviște. Trebuie să jucăm cum am jucat duminică și vom câștiga. Sper să vină cât mai multă lume să ne susțină pentru că este cel mai important meci al nostru”.

Lovitura de start va fi dată de campionii naționali la dans sportiv, Ciprian Marița și Oana Bumba de la Royal Dance Club. Aceștia vor face și o demonstrație de dans între primele două sferturi.

 

 

 

 

 

 

 

Tags: baschet  csm satu mare  csm targoviste  
607 vizite
Distribuie pe