Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Olimpia Satu Mare joacă acasă cu liderul Juventus București
Veronica Hodas  - Vineri, 31 Martie 2017

Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 12,  pe teren propriu, meciul etapei 27 în compania liderului Juventus București. Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport.

Va fi din nou un meci greu pentru sătmăreni, nu doar pentru că joacă cu cea mai bună echipă din Liga a 2-a, ci și pentru că din lot vor lipsi Iuhas, Krausz – accidentați, Pană, Onicaș, Ciul – suspendați, iar Tudoran și Daminuță urmează să rezilieze contractul cu clubul.

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la stadion de antrenorul Bogdan Andone și jucătorii Robert Villand și Angelo Cocian au dorit să le felicite pe fetele de la baschet pentru meciul făcut ieri, pentru determinare și spiritul de luptă.

Revenind la meciul de mâine, Andone a declarat că Olimpia întâlnește cea mai bună echipă din campionat „lider detașat din punctul meu de vedere o echipă de Liga 1. Nouă ne lipsesc cinci jucători, dar încercăm să ne adunăm. Ne-am pregătit bine zilele acestea și încercăm să facem un meci bun, să scoatem maximum din meci și să facem un rezultat pozitiv. Sunt singurul antrenor din Liga a 2-a care e suspendat tot timpul. Alți antrenori parcă nu faci greșeli”.

Acesta a mai menționat că obiectivul echipei e să încheie campionatul în prima treime, adică între locurile 4-6.

Din lot vor face parte și jucătorii echipei de juniori, Angelo Cocian și Florin Chitaș.

Olimpia Satu Mare ocupă locul 7 cu 41 de puncte, iar Juventus e pe locul 1 cu 57 de puncte.

Sătmărenii sunt așteptați la stadion pentru a-și susține echipa locală. 

Tags: olimpia  juventus bucuresti  etapa 27  
1363 vizite
Distribuie pe