Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie neconvingătoare
Cristian Tudor  - Luni, 18 Mai 2009

Handbaliştii de la CSM au cāştigat, după cum era de aşteptat, meciul de sāmbătă cu HCM Făgăraş, scor 35-28, īnsă nu ne-au convins că sunt pe deplin pregătiţi pentru barajul de promovare.

Unii dintre jucători au lăsat impresia că tratează cu superficialitate indicaţiile antrenorilor, iar cāţiva par a fi interesaţi mai mult de viaţa extrasportivă, riscānd unele sancţiuni.

Cert este că mai sunt doar zece zile pānă la meciurile cu Ploieşti, Craiova şi Braşov, şi doar două echipe din patru vor ajunge īn Liga Naţională.

 

Īnceputul de meci a fost unul īncālcit, cu multe greşeli de ambele părţi şi, după ce oaspeţii conduc cu 6-5 īn min. 10, sătmărenii preiau iniţiativa graţie evoluţiei bune a lui Nagy, Birtalan şi Varga, reuşind să se distanţeze chiar la trei goluri, 14-11 după 20 de minute de joc.

 

Vin īnsă două eliminări pentru ai noştri, la Savlovschi şi Janos, astfel īncāt oaspeţii egalează. Īnainte de pauză asistăm la cāteva contraatacuri ale gazdelor, care intră la cabine cu patru goluri avantaj, 21-17, dar şi cu reproşuri din partea lui Palko, nemulţumit īndeosebi de portarul Teremi.

 

Şi partea a doua īncepe cu aceleaşi inexactităţi, multe bālbe īn ambele faze de joc, dar nici oaspeţii nu au o evoluţie bună, astfel īncāt tot sătmărenii marchează mai mult.

După ce diferenţa de joc s-a menţinut pānă la mijlocul reprizei secunde, oaspeţii au mai īncercat să se apropie īn două rānduri, 29-26 şi 30-27, dar finalul aparţine sătmărenilor, care cāştigă cu 35-28, Ardelean fiind marcatorul a cinci goluri īn ultimele 15 minute.

 

Pentru CSM au jucat: Teremi, Cioroiu – Janos 2, Ardelean 6, Surducan 2, Savlovschi 3, Nagy 4, Barna 1, Mateş 2, Szepesi 1, Kopcsak, Birtalan 9, Tomori 1, Varga 4.

Īn ultima etapă, pe data de 25 mai, CSM Satu Mare va īntālni īn deplasare pe Naţional Sighişoara.

 

Tags: victorie  neconvingatoare  handbal  
1033 vizite
Distribuie pe