Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie neconvingătoare
Cristian Tudor  - Luni, 18 Mai 2009

Handbaliştii de la CSM au câştigat, după cum era de aşteptat, meciul de sâmbătă cu HCM Făgăraş, scor 35-28, însă nu ne-au convins că sunt pe deplin pregătiţi pentru barajul de promovare.

Unii dintre jucători au lăsat impresia că tratează cu superficialitate indicaţiile antrenorilor, iar câţiva par a fi interesaţi mai mult de viaţa extrasportivă, riscând unele sancţiuni.

Cert este că mai sunt doar zece zile până la meciurile cu Ploieşti, Craiova şi Braşov, şi doar două echipe din patru vor ajunge în Liga Naţională.

 

Începutul de meci a fost unul încâlcit, cu multe greşeli de ambele părţi şi, după ce oaspeţii conduc cu 6-5 în min. 10, sătmărenii preiau iniţiativa graţie evoluţiei bune a lui Nagy, Birtalan şi Varga, reuşind să se distanţeze chiar la trei goluri, 14-11 după 20 de minute de joc.

 

Vin însă două eliminări pentru ai noştri, la Savlovschi şi Janos, astfel încât oaspeţii egalează. Înainte de pauză asistăm la câteva contraatacuri ale gazdelor, care intră la cabine cu patru goluri avantaj, 21-17, dar şi cu reproşuri din partea lui Palko, nemulţumit îndeosebi de portarul Teremi.

 

Şi partea a doua începe cu aceleaşi inexactităţi, multe bâlbe în ambele faze de joc, dar nici oaspeţii nu au o evoluţie bună, astfel încât tot sătmărenii marchează mai mult.

După ce diferenţa de joc s-a menţinut până la mijlocul reprizei secunde, oaspeţii au mai încercat să se apropie în două rânduri, 29-26 şi 30-27, dar finalul aparţine sătmărenilor, care câştigă cu 35-28, Ardelean fiind marcatorul a cinci goluri în ultimele 15 minute.

 

Pentru CSM au jucat: Teremi, Cioroiu – Janos 2, Ardelean 6, Surducan 2, Savlovschi 3, Nagy 4, Barna 1, Mateş 2, Szepesi 1, Kopcsak, Birtalan 9, Tomori 1, Varga 4.

În ultima etapă, pe data de 25 mai, CSM Satu Mare va întâlni în deplasare pe Naţional Sighişoara.

 

Tags: victorie  neconvingatoare  handbal  
1603 vizite
Distribuie pe