Locale Altele
Vineri, 21 Iulie 2017
Vin, 21 Iul 2017
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia are ca obiectiv unul din primele șase locuri în campionat
Veronica Hodas  - Miercuri, 28 Iunie 2017

Noul antrenor al Olimpiei Satu Mare, Tibor Selymes, și președintele clubului, Attila Karda, au susținut miercuri prima conferință de presă din noul sezon competițional.

În cadrul acesteia am aflat că jucătorii Olimpiei s-a reunit astăzi, iar în această săptămână se va definitiva lotul și se vor efectua vizitele medicale.

Se pare că se dorește o „echipă puternică, cu potențial” care să poată să își atingă obiectivul, acela de a încheia campionatul pe primele 6 poziții.

Conform antrenorului, „galben-albaștrii” vor pleca de luni 3 iulie până în 14 iulie în cantonament la Poiana Brașov unde se va face pregătire de bază și doar 2-3 meciuri amicale în compania unor echipe mici.

La întoarcere antrenorul Tibi Selymes își dorește să aducă la Satu Mare o echipă puternică pentru ca elevii săi să joace contra unei echipe de renume. „Vrem să aducem o echipă mare aici la Satu Mare, să facem un meci mare la deschidere, să prezentăm lotul, jucătorii și să facem un meci puternic. E important pentru noi să atragem publicul și să le arătăm ce am făcut”.

Olimpia va pleca în cantonament cu 22 de jucători, dar încă  nu putem da nici un nume până când nu se vor semna contractele.

 

 

 

Tags: olimpia  sezon 207-2018  obiectiv  cantonament  
630 vizite
Distribuie pe

Polițistul David Remus-Florin, locul 1 la Campionatul de Înot al MAI
Marti, 18 Iulie 2017
În perioada 11 - 14 iulie 2017, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău.   continuare

Jucătorii Olimpiei au plecat în cantonament la Poiana Brașov
Marti, 4 Iulie 2017
Olimpia Satu Mare a plecat marți în cantonament la Poiana Brașov. Acest cantonament va dura pana pe 15 iulie, timp în care echipa noastră va juca 3 amicale. În lotul deplasat la Poiana Brașov sunt 16 jucători, inclusiv noile achiziții.   continuare

Careience în cantonament de pregătire pentru Campionatul European de tenis de masă
Marti, 27 Iunie 2017
Două foste jucătoare...   continuare

Sportivii de la CSM – CS Fușle Security Satu Mare, campioni și vicecampioni la judo
Sambata, 24 Iunie 2017
Baia Mare a găzduit sâmbătă,finala Campionatului Național de Judo U11, competiție la care au participat și șase sportivi de la CSM – CS Fușle Security antrenați de Vasile Fușle și Marian Halas.   continuare

Tibor Selymes este noul antrenor al Olimpiei Satu Mare
Marti, 20 Iunie 2017
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor alături de președintele FC Olimpia Satu Mare, Attila Karda, l-au prezentat marți, 20 iunie, în cadrul unei conferințe de presă...   continuarejobs by neuvoo neuvoo.ro