Locale Altele
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iun 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a fost „afumată” pe teren propriu
Veronica Hodas  - Sambata, 2 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare a fost învinsă, sâmbătă, acasă, de CS Afumați cu 0-2, în meciul etapei a 6-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal.


„Galben-albaștrii” au făcut astăzi un meci slab, nu au avut șuturi pe poartă în prima repriză, decât două faze, Mureșan (min 11) a reluat cu capul din 8 metri peste poartă și Pop (min 36)  a trimis mingea din lovitură liberă în brațele portarului.


În schimb oaspeții și-au creat câteva ocazii, Ștefan Vasile a încercat o foarfecă, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Muntean, iar Dedu (min 22) a trimis cu capul peste poartă. După aceste ocazii, Mureșan l-a faultat în careu pe Dedu, CS Afumați a primit o lovitură de pedeapsă pe care Vlada a transformat-o fără probleme, scor 0-1. 

Elevii lui Selymes au avut primul șut pe poartă în partea a doua a jocului când Pop (min 49) a șutat slab și Marinescu a reținut. Și Lousamba a încercat să egaleze printr-un lob, dar fără succes.


Oaspeții au continuat să atace, Onea ( crescut la LPS Satu Mare de Dacian Nastai) a fost foarte aproape de a majora scorul, a scăpat singur cu portarul (min 60), dar balonul a trecut pe lângă poartă. Poarta lui Muntean a fost pusă în pericol și de Perju (min 65) care a executat o lovitură liberă de la 18 metri pe care portarul Olimpiei a scos-o de la rădăcina barei.


Olimpia a rămas în 10 oameni preț de 5 minute, deoarece Brata (min 78) a fost faultat de Băniță, acesta din urmă l-a călcat urât de tot cu crampoanele pe gambă. Odată reintrat în teren, Brata a primit mingea, poarta a fost goală, a încercat să șuteze, Marinescu a scăpat balonul, a intra în Lousamba, iar acesta din urmă a înscris. Golul a fost anulat deoarece centralul a considerat ca fiind fault la portar.


Câteva minute mai târziu Pop(min 91) a fost faultat clar în careu, dar sătmărenii nu au primit penalty, însă Tibi Selymes a fost trimis în tribună pentru proteste.

Înainte de finalul partidei, Burlacu (min 90+3) a scăpat singur cu portarul și a înscris la colțul lung al doilea gol.

„Nu știu de ce nu am făcut ce trebuia să facem. Abia din a doua repriză am început. Prima repriză am jucat slab. În schimb a doua repriză ne-am creat câteva ocazii, dar domnu arbitru ne-a făcut harcea parcea a doua repriză. Un gol anulat, un penalty neacordat și plus câteva faulturi în preajma careului. Dacă ne uităm la Brata, a zis că au dat genunchi în genunchi, dar piciorul lui Brata de la genunchi în jos e numai crampoane. Până nu vom avea un arbitraj, nu vreau altceva decât să fie corect, și acasă și în deplasare, nu vom avea nici o șansă să avansăm. Păcat de copiii aceștia care muncesc și vor să crească. Nu avem continuitate în joc și în rezultate. Trebuie să fie răbdare la început ca să avem continuitate, să vină să joace și ei mai mult, să aibă ritm de joc. Dacă nu există răbdare nu faci nimic. Cu șmecheriile nu poți să faci fotbal. Fără muncă nu ai cum să ajungi niciodată nicăieri. Mi se pare ceva ieșit din comun ce se întâmplă în orașul acesta, în jurul echipei..am auzit multe, dar numai arbitraje din acestea nu se poate. Măcar acasă să avem un arbitraj corect.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibor Selymes.

Olimpia Satu Mare – CS Afumați 0-2 (0-1)

Marcatori: Marian Vlada 0-1 (min. 38 penalty) / CS Afumați

Dorin Burlacu 0-2 (min 90+4) / CS Afumați

Olimpia: Fl. Munteanu - Duruş, Fl. Mureşan (cpt), Hlinca (’65 Copaci), Brata - V. Pop, R. Rus (’46 Lukacs), Bura, Miholca, Ben Khalifa (’46 Ayoub)– Lusamba.

Afumaţi: Marinescu - Baniţă, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju, Vas. Olariu, Tudorache (’82 N. Vasile), Rz. Avram (’71 Burlacu), Vlada, Şt. Vasile (’54 Onea), Mug. Dedu.

Olimpia va disputa următoare etapă în deplasare la Călărași.

Tags: olimpia  cs afumati  etapa 6  infrangere  
899 vizite
Distribuie pe

Judoka Sebastian Coț, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de juniori U-21
Luni, 18 Iunie 2018
În perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic de juniori U-21.   continuare

Rybanna Lazin, dublă campioană mondială la kumite echipe sanbon și sanbon rotativ
Vineri, 15 Iunie 2018
Karatistele legitimate la CSM Satu Mare și componente ale lotului național, Rybanna Lazin și Daiana Vancsa concurează în perioada 14-17 iunie la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate WUKF.   continuare

Tour de Tur CBA 2018 a atins din nou recorduri!
Joi, 14 Iunie 2018
Numărul participanților la ediția a XIII.-lea al competiției cicliste și de alergare (începând de anul acesta!) Tour de Tur a trecut de 300! La fel ca în anii precedențI, locul de desfășurare al ediției au reprezentat Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Câmpia Turului.   continuare

Legenda Olimpiei, Tibi Csik, va antrena echipa de fotbal din Csenger
Joi, 14 Iunie 2018
Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena în următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger.   continuare

Cros Olimpic pentru elevi, la Carei
Marti, 12 Iunie 2018
Într-o ambianță deosebită, miercuri la Carei, în Parcul Dendrologic, a avut loc Crosul Olimpic - ediția 2018, eveniment la care au participat peste 250 de tineri din județul Satu Mare, încurajați de zeci de părinți, bunici, colegi și profesori.   continuare