Locale Altele
Miercuri, 20 Iunie 2018
Mie, 20 Iun 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a fost umilită la Călărași
Veronica Hodas  - Sambata, 9 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare a disputat, sâmbătă, în deplasare la Călărași, meciul etapei a VIII-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, etapă în care formația sătmăreană a fost umilită de Dunărea Călărași, încasând 5 goluri.

Olimpia nu prea s-a văzut astăzi în partida de la Călărași, gazdele fiind cei care au dominat jocul de la un capăt la altul. După câteva ocazii eșuate, golurile au început să „curgă” înainte de finalul primei reprize. Fostul jucător al Olimpiei, Sivliu Pană (min 40), a fost cel care a deschis scorul pentru Călărași. Două minute mai târziu, Missi Mezu a profitat de greșeala fundașilor sătmăreni, a scăpat singur cu portarul și a majorat scorul pentru gazde.

Olimpia a reușit însă să reducă din diferență prin Lusamba (min 44) care a rămas singur cu Lungu și a înscris fără probleme.

În partea a doua a jocului, putem spune că cei de la Dunărea Călărași au jucat „fără adversar” deoarece „galben-albaștrii” au fost invizibili pe teren încasând gol după gol, fără a avea ocazii. Al treilea gol a fost înscris de Drăghiceanu (min 53), apoi Munteanu (min 65) l-a driblat pe portarul Olimpiei și a marcat al patrulea gol, iar ultimul, golul numărul 5, a fost marcat cu capul de Valentin Alexandru.

Înfrângerea urâtă de astăzi se „datorează” faptului că în interiorul clubului e un adevărat scandal între antrenorul Tibor Selymes și președintele Attila Karda. Din această cauză e posibil ca jucătorii să fi boicotat ultimele meciuri. S-ar putea ca după această înfrângere antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes să fie demis.

Dunărea Călărași – Olimpia Satu Mare 5-1 (2-1)

Marcatori: Silviu Pană 1-0 (min 40)/ Dunărea Călărași

Gaetan Missi Mezu 2-0 (min 42) / Dunărea Călărași

Oliver Lusamba 2-1 (min 44) / Olimpia Satu Mare

Marian Drăghiceanu 3-1 (min 53) / Dunărea Călărași

Valentin Munteanu 4-1 (min 65) / Dunărea Călărași

Valentin Alexandru 5-1 (min 69) / Dunărea Călărași

Dunărea: C. Lungu (cpt.) - Ţenea, Mardare, Bg. Şandru, Tomozei (26 Silviu Matei) - V. Munteanu, Preoteasa, Sil. Pană, Kanda, Drăghiceanu - Missi Mezu (61 Valentin Alexandru).

Olimpia: Fl. Muntean - Duruş, Fl. Mureşan (cpt), Copaci, Bura (23 Rus), Villand, Cubaş, Vas. Pop, D. Lukacs, Brata (71 Szasz), Lusamba.

Formația sătmăreană va juca următoarea partidă tot în deplasare, la Snagov.

Tags: olimpia  dunarea calarasi  infragere  umilinta  
777 vizite
Distribuie pe

Satu Mare găzduiește, în premieră, finala Campionatului Națională de Judo U-13
Miercuri, 20 Iunie 2018
Pentru prima data în istoria județului nostru, Satu Mare găzduiește în week-end, finala Campionatului Național de Judo U-13.   continuare

Daiana Vancsa și Rybanna Lazin au obținut șase medalii la Campionatul Mondial de Karate
Marti, 19 Iunie 2018
În perioada 14 – 17 Iunie, sportivele CSM Satu Mare: Daiana Vancsa si Lazin Rybanna - componente ale lotului...   continuare

Judoka Sebastian Coț, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de juniori U-21
Luni, 18 Iunie 2018
În perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic de juniori U-21.   continuare

Rybanna Lazin, dublă campioană mondială la kumite echipe sanbon și sanbon rotativ
Vineri, 15 Iunie 2018
Karatistele legitimate la CSM Satu Mare și componente ale lotului național, Rybanna Lazin și Daiana Vancsa concurează în perioada 14-17 iunie la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate WUKF.   continuare

Tour de Tur CBA 2018 a atins din nou recorduri!
Joi, 14 Iunie 2018
Numărul participanților la ediția a XIII.-lea al competiției cicliste și de alergare (începând de anul acesta!) Tour de Tur a trecut de 300! La fel ca în anii precedențI, locul de desfășurare al ediției au reprezentat Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Câmpia Turului.   continuare