Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a fost umilită la Călărași
Veronica Hodas  - Sambata, 9 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare a disputat, sâmbătă, în deplasare la Călărași, meciul etapei a VIII-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, etapă în care formația sătmăreană a fost umilită de Dunărea Călărași, încasând 5 goluri.

Olimpia nu prea s-a văzut astăzi în partida de la Călărași, gazdele fiind cei care au dominat jocul de la un capăt la altul. După câteva ocazii eșuate, golurile au început să „curgă” înainte de finalul primei reprize. Fostul jucător al Olimpiei, Sivliu Pană (min 40), a fost cel care a deschis scorul pentru Călărași. Două minute mai târziu, Missi Mezu a profitat de greșeala fundașilor sătmăreni, a scăpat singur cu portarul și a majorat scorul pentru gazde.

Olimpia a reușit însă să reducă din diferență prin Lusamba (min 44) care a rămas singur cu Lungu și a înscris fără probleme.

În partea a doua a jocului, putem spune că cei de la Dunărea Călărași au jucat „fără adversar” deoarece „galben-albaștrii” au fost invizibili pe teren încasând gol după gol, fără a avea ocazii. Al treilea gol a fost înscris de Drăghiceanu (min 53), apoi Munteanu (min 65) l-a driblat pe portarul Olimpiei și a marcat al patrulea gol, iar ultimul, golul numărul 5, a fost marcat cu capul de Valentin Alexandru.

Înfrângerea urâtă de astăzi se „datorează” faptului că în interiorul clubului e un adevărat scandal între antrenorul Tibor Selymes și președintele Attila Karda. Din această cauză e posibil ca jucătorii să fi boicotat ultimele meciuri. S-ar putea ca după această înfrângere antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes să fie demis.

Dunărea Călărași – Olimpia Satu Mare 5-1 (2-1)

Marcatori: Silviu Pană 1-0 (min 40)/ Dunărea Călărași

Gaetan Missi Mezu 2-0 (min 42) / Dunărea Călărași

Oliver Lusamba 2-1 (min 44) / Olimpia Satu Mare

Marian Drăghiceanu 3-1 (min 53) / Dunărea Călărași

Valentin Munteanu 4-1 (min 65) / Dunărea Călărași

Valentin Alexandru 5-1 (min 69) / Dunărea Călărași

Dunărea: C. Lungu (cpt.) - Ţenea, Mardare, Bg. Şandru, Tomozei (26 Silviu Matei) - V. Munteanu, Preoteasa, Sil. Pană, Kanda, Drăghiceanu - Missi Mezu (61 Valentin Alexandru).

Olimpia: Fl. Muntean - Duruş, Fl. Mureşan (cpt), Copaci, Bura (23 Rus), Villand, Cubaş, Vas. Pop, D. Lukacs, Brata (71 Szasz), Lusamba.

Formația sătmăreană va juca următoarea partidă tot în deplasare, la Snagov.

Tags: olimpia  dunarea calarasi  infragere  umilinta  
1911 vizite
Distribuie pe