Locale Altele
Duminica, 12 Iulie 2020
Dum, 12 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele joacă acasă două meciuri amicale cu SCM Timișoara
CSM Satu Mare  - Luni, 18 Septembrie 2017

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor susține în această săptămână primele două partide de verificare în noua formulă.

Fetele antrenate de Marius Dobă și Octavian Boian vor întâlni marți și miercuri într-o dublă amicală pe SCM Timișoara.

Partida de marți se va juca de la ora 18, iar cea de a doua zi de la ora 11, ambele la sala LPS de pe strada Ady Endre.

Practic meciul de marți e cel care contează mai mult , cel de a doua zi urmând a fi folosit de tehnicieni celor două echipe, Marius Dobă și Mihai Coldea ca un bun antrenament în care să fie exersate schemele pentru sezonul care va începe pe 27 septembrie.

„Așteptăm iubitorii baschetului să vină la sală pentru prima întâlnire cu noua echipă a CSM-ului. Vom avea și mici surprize pentru spectatorii ce vor veni la sala LPS și sperăm ca împreună să pornim la drum pentru un sezon plin de succese pentru baschetul sătmărean”, spune antrenorul Marius Dobă.

Din păcate chiar dacă suntem abia în perioada de pregătire sunt și mici probleme medicale, inerente după o perioadă de acumulări...fizice.

Porchia Green și Taneisha Harrison ar putea fi menajate în meciurile din această săptămână pentru a le avea sigur la primele meciuri oficiale. De asemenea junioarele Valentina Bolba și Diana Moldoveanu au un program separat de pregătire din cauza unor probleme medicale mai vechi.

SCM Timișoara s-a întărit considerabil în această perioadă și chiar dacă vine din postura de noupromovată e considerată de specialiști ca  o favorită la locurile 1-4.

CSM SATU MARE- Marina Solopova, Kristina Baltic, Destiny Williams, Porchia Green, Taneisha Harrison, Andra Mandache, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr, Renata Szmutku, Valentina Bolba, Annamaria Kadar, Marina Sfîrlea, Eszter Kallai.Diana Moldoveanu.

CSM Satu Mare va juca primele meciuri oficiale pe 27 și 30 septembrie în Cupa României cu U Cluj Napoca.

Tags: baschet  amical  csm satu mare  scm timisoara  
574 vizite
Distribuie pe