Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cu Ritli și Bolba pe bancă, Olimpia își dorește victoria în meciul cu UTA Arad
Veronica Hodas  - Vineri, 22 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 12.00, meciul etapei a 9 a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației UTA Arad.

Cu noii antrenori, Zoltan Ritli și Mircea Bolba, jucătorii Olimpiei își doresc să obțină o victorie în fața propriilor suporteri, mai ales de că patru etape au suferit doar înfrângeri.

Vineri a avut loc prima conferință de presă susținută de antrenorul principal Zoltan Ritli, președintele clubului Attila Karda și jucătorii Dumitru Muntean, Florin Mureșan și Ciprian Brata. Ritli a prezentat staff-ul tehnic, Mircea Bolba antrenor secund, Mihai Șteca – antrenorul portarilor, iar de săptămâna viitoare pe partea fizică se va lucra cu Radu Achim și a vorbit despre ceea ce își dorește să facă la echipă.

Noul antrenor principal a declarat că în această săptămână a încercat să-i cunoască cât mai mult pe majoritatea jucătorilor, „să văd în ce situație se află din toate punctele de vedere, să văd starea fizică și psihică, dar și atmosfera la echipă”.

Conform acestuia, în sânul echipei a fost o atmosferă tristă și toți jucătorii aveau „capul plecat și am văzut o neîncredere în forțele lor”, dar „din această săptămână este liniște la echipă. Jucătorii au poftă de antrenament, vin cu plăcere la stadion și lucrăm la asta să avem un grup și o  familie unită. Dorim să îmbunătățim jocul echipei, dorim ca echipa să aibă o altă mentalitate, o altă atitudine și să încercăm să facem cât mai multe puncte posibile.”

Ritli a precizat că de săptămâna viitoare va lucra separat cu jucătorii cadeți pentru că își dorește ca tinerii să prindă încredere în forțele proprii.

Jucătorul Florin Mureșan este convins că odată cu revenirea celor doi antrenori„vom face treabă bună împreună, vom avea rezultate și sper să ridicăm Olimpia acolo unde era și unde îi este locul”.

În ceea ce privește meciul de mâine, „galben-albaștrii” își doresc să obțină cele trei puncte puse în joc. „UTA este o echpă foarte valoroasă. Sunt șapte jucători care au jucat în Liga1, dar nu joacă numele pe teren, iar noi suntem pregătiți, ne vom mobiliza, vom lua atitudine. Prin ceea ce am făcut la antrenamente și prin ceea ce pregătim mâine, eu sunt sigur că vom ajunge la un rezultat pozitiv.”, a mai spus Ritli.

Revenit la Olimpia, Dumitru Muntean este fericit că s-a întors acasă. „M-am întors acasă la insistențele domnului președinte Karda. M-am întors cu mai multă experință și sper ca bagajul de cunoștințe fotbalistice să mi le pun în slujba echipei”.

„Vrem neaparat victoria. Au trecut patru meciuri în care nu am acumulat nici un punct. Situația nu este una prea fericită, dar cred că mâine, împreuna cu noii antrenori, cu gândurile, cu experiența pe care au adus-o și ei vom reuși să câștigăm cele trei puncte.”, a declarat Ciprian Brata.

Jucătorii vor intra în această după masă în cantonament, iar mâine, atât aceștia, cât și antrenorii Zoltan Ritli și Mircea Bolba invită sătmărenii să vinăn la stadion într-un număr cât mai mare pentru a-i susține deoarece „avem nevoie de ei”.

Din lot nu va face partea Florin Mureșan, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene. 

Tags: olimpia  uta arad  zoltan ritli  
1590 vizite
Distribuie pe