Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2018
Vin, 23 Feb 2018
Cu puțin noroc, Olimpia a început cu dreptul sub noul antrenor
Veronica Hodas  - Sambata, 23 Septembrie 2017

Olimpia Satu Mare a învins-o sâmbătă, pe teren propriu, pe UTA Arad, în meciul etapei a 9-a din cadrul Ligii a 2 a la fotbal, cu scorul de 1-0.Zoltan Ritli și-a făcut debutul de antrenor la Olimpia cu o victorie, iar astăzi în meciul de pe teren propriu, s-a văzut în jocul „galben-albaștrilor” dorință și sete de victorie.

Meciul s-a disputat pe ploaie, dar jucătorii Olimpiei au fost motivați să câștige, au făcut un joc frumos și le-au dat ceva bătăi de cap utiștilor. Muntean (min 6) a fost cel care a avut două ocazii de a deschide scorul, dar primul șut a fost respins de Grahovac, iar câteva minute mai târziu a scăpat singur cu portarul pe care l-a lobat însă balonul a trecut pe lângă poartă.La jumătatea primei reprize, Pop (min 31) a fost faultat în careu de Ciucă, dar arbitrul în loc să acorde penalty, i-a acordat cartonaș galben jucătorului Olimpiei pentru simulare.

Până la finalul primei părți, arădenii au avut și ei două ocazii ambele prin Curtuiuș care a reluat cu capul din 15 metri puțin pe lângă transversală (min 33) și din 4 metri (min 35), dar de data aceasta balonul a ajuns în brațele lui Muntean. Scorul la pauză a rămas 0-0.Repriza secundă a început bine pentru sătmăreni, Miholca (min. 49) a șutat cu efect de la 16 metri puțin peste colțul lung, iar apoi Duruș a executat o lovitură liberă de la 20 de metri peste vinclul porții lui Grahovac.
Înainte de fluierul final al partidei, Lousamba (min 87) l-a păcălit pe Adili, a ajuns în careu unde a fost faultat de jucătorul arădean, iar centralul a dictat penalty pe care Brata (min 88) l-a transformată fără probleme printr-o lovitură puternică pe centrul porții.

Portarul sătmărenilor, Florin Muntean a fost în formă azi și nu a lăsat ca mingea să intre în poartă, astfel că Olimpia a scăpat fără gol.


Olimpia a obținut victoria mult dorită și a scăpat de pe locul retrogradabil urcând în clasament pe locul 15 cu 10 puncte.

Zoltan Ritli și-a felicitat elevii pentru dăruire, ambiție, victorie și pentru că au respectat tot ceea ce au pregătit în această săptămână. „Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că de la primul antrenament și toată săptămâna au fost prezenți, active la antrenament și tot ceea ce am pregătit tactic au respectat azi pe teren. La echipă este liniște și cred că s-a văzut pe teren. Jucătorii au dorința de afirmare, de a demonstra că pot mai mult și cred că astăzi victoria este total meritată. Mulțumesc și staff-ului tehnic pentru sprijinul acordat. Azi am demonstrate că împreună avem putere și forță. Am jucat foarte bine și pe faza defensivă și pe contraactac și pe fază de posesie. Sunt mulțumit că tot ceea ce am pregătit pentru astăzi, jucătorii au respectat. UTA este o echipă foarte valoroasă, eu zic că ne-am ridicat la nivelul lor astăzi. UTA e o echipă foarte bună și noi avem potență și suntem la ora actuală pe un drum bun și avem putere.”

„Cred că a fost victoria unei echipe mult mai motivate decât UTA. Am știut că întâlnim un adversar foarte valoros individual, însă am fost convinși că printr-un joc colectiv vom reuși să învingem. Cred că aici s-a făcut astăzi diferența la dorința jucătorilor noștri de a învinge și determinarea lor pe teren. Merită toate felicitările noastre și sperăm să își păstreze același ritm de joc și în meciurile în care urmează.”, a precizat antrenorul portarilor, Mihai Ștețca.
Olimpia Satu Mare – UTA Arad 1-0 (0-0)

Marcatori: Ciprian Brata 1-0 (penalty min. 88) / Olimpia Satu Mare

Olimpia: Fl. Muntean - D. Muntean, Hlinca, Villand, Brata, R. Rus, Duruş, Vas. Pop (70’ Lousamba), Miholca (90’ Bura), Jurj (70’ Lucaks), Cr. Munteanu.

UTA: Grahovac - Adilli, Scutaru, Măd. Ciucă, Burlă (46’ Dinculescu)- P. Păcurar, Jorza (78’ Miculescu) – Buleică (61’ Cârstocea), Asani, Stahl – Curtuiuş.

 

 

 

 

Tags: olimpia satu mare  uta arad  victorie  ritli  
1395 vizite
Distribuie pe

Judoka sătmăreni s-au întors cu medalii de la Cupa Transilvaniei
Duminica, 18 Februarie 2018
Judoka de la CSM – CS Fușule Security au participat sâmbătă, la Cluj, la Cupa Transilvaniei 2018. Competiția care a adunat la start peste 200 de sportivi a avut loc în sala de sport din parcul Babeș. Sportivii sătmăreni s-au întors...   continuare

Podium cu românce și ucrainence la Cupa Satu Mare – Memorialul ”Ecaterina Stahl” la scrimă
Sambata, 10 Februarie 2018
Alina Poloziuk din Ucraina a câștigat prima probă a competiției de scrimă rezervată cadeților, ce se desfășoară în acest week-end la Satu Mare. După 12 ore de concurs, ea a învins-o în finală pe românca...   continuare

Satu Mare este din nou capitala scrimei
Sambata, 10 Februarie 2018
Satu Mare găzduiește în acest week-end cea de-a noua ediție a Cupei Sătmarului - Memorialul ”Ecaterina Stahl” la floretă cadeți feminin, o competiție cu participare internațională, ce constituie etapă a Circuitului European de Cadeți. La turneul organizat de Federația Română de Scrimă împreună cu CSM Satu Mare și CS Satu Mare sunt prezente 79 de sportive din 11 țări.   continuare

Campionat de baschet organizat de Clubul Elevilor ALDE
Joi, 8 Februarie 2018
După succesul campionatului de fotbal de la sfârşitul anului trecut, Clubul Elevilor Alianţei Liberalilor şi Democraţilor organizează în 24 februarie o nouă competiţie de anvergură pentru sportivii amatori din generaţia lor, de data aceasta un campionat de baschet.   continuare

Stagiu de pregătire la Oradea pentru judoka de la CSM
Joi, 8 Februarie 2018
Judoka de la CSM Satu Mare participă în aceste zile la un stagiu de pregătire ce se desfășoară la Oradea la care participă mai multe cluburi din țară. Acest stagiu este benefic pentru sportivii noștri, dacă ținem cont că săptămâna viitoare vor participa la “Cupa Transilvaniei” la Cluj și, mai important, în 23-25 februarie va avea loc finala campionatului național U-18 la Arad.   continuare