Locale Altele
Joi, 18 Ianuarie 2018
Joi, 18 Ian 2018
Olimpia s-a impus īn fața formației Foresta Suceava și cele trei puncte rămān la Satu Mare
Veronica Hodas  - Sambata, 21 Octombrie 2017

După ultimele două înfrângeri, Olimpia a reușit să se impună astăzi pe teren propriu în fața formației Foresta Suceava, în meciul etapei a 13-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal. În tribune s-a aflat și Florentin Petre.


A fost un meci pe care formația sătmăreană l-a început bine reușind să deschidă rapid scorul. Lusamba (min 7) a avut o ocazie uriașă, singur în fața porții a șutat puțin pe lângă, iar un minut mai târziu mingea a ajuns la același Lusamba care s-a revanșat și a trimis balonul de această dată în poartă. Miholca a avut o zi bună și s-a făcut remarcat. A recuperat o minge pe care i-a trimis-o la Lusamba (min 22), dar acesta a șutat direct în plasa laterală.


Prima ocazie a oaspeților a avut-o Belevschi (min 33), iar Muntean a scos în corner. Apoi sucevenii au continuat să atace poarta lui Muntean, Acolatse (min 34) a reluat din 10 metri cu capul, fără succes.

Repriza secundă a început cu două ocazii ale oaspeților Acolatse (min 50) a șutat de la 16 metri la rădăcina barei, apoi a executat o lovitură liberă de la 20 metri, dar Muntean nu a lăsat balonul să intre în poartă.


Sătmărenii au scăpat pe contraatac, Vasile Pop (min 54) a încercat să majoreze scorul, dar balonul a trecut puțin pe lângă bară. Elevii lui Ritli nu au vrut ca partida să se încheie doar cu un singur gol înscris, Dumitru Munteanu (min 65) a trecut de doi adversari, de pe partea stângă i-a centrat lui Pop care a venit din spate în fața porții și a reluat spectaculos din vole sub transversală.


După cel de-al doilea gol înscris, Olimpia a continuat să atace poarta lui Began, Miholca (min 67) i-a pasat lui Lusamba care a șutat mult peste transversală. Apoi Dumitru Munteanu (min 70) a șutat din 6 metri, dar Began a respins. 


Sătmărenii s-au jucat cu o fază care le putea mări avantajul. Miholca a primit balonul de la Lusamba (min 83), acesta i-a pasat mai departe lui Pop care se afla singur în careu cu poarta goală, și după mai multe schimburi de pase între cei doi, Pop a trimis pe lângă.

Olimpia a câștigat în fața propriilor suporteri 3 puncte importante și urcă pe 12 în clasament cu 16 puncte.

Antrenorul Olimpiei, Zoltan Ritli a declarat că această victorie este una meritată, iar băieții merită felicitări. „Este o victorie meritată cu toate că am întâlnit o echipă foarte bună cu calități tehnice și jucători care au calitate care se vede că au jucat la un anumit nivel. Încă nu sunt închegați și trebuie să își mai construiască relațiile de joc. Mă bucur că tot ce am pregătit săptămâna asta, cam în proporție de 75-80% ne-a reușit. Am dat gol dintr-o fază fixă, repetată și la antrenament și am făcut foarte bine contraatacurile. Ne-am apărat cu toată echipa în apărare deoarece am știut că au talie de jucători masivi și am avut probleme la fazele fixe ale lor. Mă bucur că am reușit să încheiem meciul fără să luăm gol. Felicit băieții pentru dăruire, pentru că au respectat ceea ce trebuiau să facă astăzi și că au dat dovadă că suntem un grup puternic. Din punct de vedere fizic mai avem de lucrat. La relațiile de joc  și în teren stăm bine. Jucătorii sunt receptivi, fac antrenament cu plăcere nu am nimic ce să le reproșez. Există o disciplină și respect și sper că cu acest lucru să mergem în continuare și să scoatem cât mai multe din fiecare meci.”Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava 2-0 (1-0)

Marcatori – Oliver Lusamba 1-0 (min. 8) / Olimpia Satu Mare

Vasile Pop – 2-0 (min 63) / Olimpia Satu Mare

Olimpia: Fl. Muntean - Duruş, Cr. Munteanu, Hlinca, Brata (cpt.) - Bura, R. Rus (53’ Villand), Miholca (90’ Cubaș), Vas. Pop (87’ Achim)- Lusamba, D. Muntean.

Foresta: Began - O. Onofraş, Pappoe (56’ Cordoș), U. Mendes, Belevschi, Masella (46’ Dali-Amar)- Vl. Stănescu, Acolatse, Renquin, Ilaş (26’ Coroamă) - M. Matei (cpt.).

Stadion: Olimpia (Satu Mare); Număr spectatori – 200.

Arbitru: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara); Asistenţi: Călin Cimponeriu (Lugoj) şi Patricia Samsudean (Timişoara).

Tags: olimpia  foresta suceava  victorie  etapa 13  
725 vizite
Distribuie pe

Mani Gyenes a urcat pānă pe 25 īn clasamentul general
Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Etapa a 10 – a a Raliului Dakar 2018 a avut loc marți, īn Argentina, pe traseul Salta-Belen. Traseul a avut īn total 797 km din care 373 probă specială și 424 km proba de legătură. A fost o zi grea și o provocare īn ceea ce privește navigația.   continuare

Etapa a 9-a a Raliului Dakar s-a anulat. Piloții au ajuns īn Argentina.
Luni, 15 Ianuarie 2018
Emanuel Gyenes a trecut cu bine peste cei aproximativ 1.000 de km făcuți fără asistență tehnică și la altitudini minime de 3.200 metri și maxime de 4.800 metri, ajungānd īn Argentina pe locul 27 īn clasamentul general.   continuare

Trecerea de la deșert la frigul de la altitudini extreme l-a īmbolnăvit pe Mani Gyenes
Sambata, 13 Ianuarie 2018
Emanuel Gyenes, a pornit astăzi īn partea a doua a ediției 2018 a Raliului Dakar și ocupă locul 30 īn clasamentul general, cu opt etape īnainte de finiș.   continuare

Gyenes a īncheiat etapa a 5-a a Raliului Dakar pe locul 38
Joi, 11 Ianuarie 2018
Miercuri a avut loc cea de-a V-a etapă din cadrul celui mai mare rally-raid din lume, Dakar 2018. Concurenții au pornit din San Juan de Marcona și au ajuns īn Arequipa.   continuare

S-au mai īncheiat două etape din Raliul Dakar. Mani a făcut īncă un salt īn clasament.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Luni și marți au avut loc īncă două etape din cadrul Raliului Dakar 2018, etapa a 3-a, respectiv etapa a 4-a.   continuare