Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Olimpia a luat bătaie la Pitești
Veronica Hodas  - Sambata, 18 Noiembrie 2017

Olimpia Satu Mare a fost învinsă sâmbătă, cu 2-1, în deplasare la Pitești, în meciul etapei a 18-a din cadrul Ligii a II-a la fotbal.

Argeșenii au început în forță partida de astăzi, iar după ce au avut două ocazii prin Șerban (min 4) care a trimis pe lângă poartă și Grecu (min 9) care a șutat de la 18 metri în transversală, Vișa (min 18) l-a faultat pe jucătorul Olimpiei, Muntean, în careu și centralul a dictat penalty.

Lovitura de pedeapsă a fost executată de Ciprian Brata (min 19), însă portarul gazdelor a reușit să respingă balonul.  Cam asta a fost singura ocazie a „galben-albaștrilor” în prima repriză.

În partea a doua a jocului scorul a fost deschis de gazde prin șutul violent a lui Năstăsie (min 52) direct la vinclu. Apoi David Andrei (min 54) a șutat în brațele lui Muntean, iar Alin Popa (min 60) a înscris cel de-al doilea gol pentru formația Argeșului.

Olimpia a avut o mare ocazie de revenire, Cristi Munteanu (min 70) din 2 metri a tras direct în portarul Popescu. Cinci minute mai târziu, Brata a executat foarte frumos o lovitură liberă, mingea a lovit transversala, apoi a ajuns la Villand care a înscris cu capul. Aproape de finalul partidei, Miholca a irosit o mare șansă de egalare, a rămas singur cu portarul și din 7 metri a șutat pe lângă.

FC Argeș – Olimpia Satu Mare 2-1 (0-0)

Marcatori: Ionuț Năstăsie 1-0 (52‘)/ FC Argeș

Alin Popa 2-0 (60’)/ FC Argeș

Robert Villand 2-1 (75’) / Olimpia Satu Mare

FC Argeş: Oct. Popescu – Tofan (59’ Oancea), Cotigă, Vişa, Şerbănică - Andr. Panait, I. Şerban (46’ Alin Popa), I. Năstăsie (82’ Nilă), Rob. Grecu - D. Andrei, Buhăescu.

Olimpia: Fl. Muntean - Miholca, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura, D. Muntean, Fl.   Achim, Villand, Brata, Jurj (83’ Nemeș), Lusamba.

Stadion: „Nicolae Dobrin” - Trivale (Piteşti - Argeş);
Arbitru: Florin Miron (Bucureşti); Asistenţi: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi Marian Truţă (Băbeni).

Olimpia va juca următoarea etapă acasă, sâmbătă, 25 noiembrie, cu Chindia Târgoviște.

Tags: olimpia satu mare  fc arges  etapa 18  
1592 vizite
Distribuie pe