Locale Altele
Marti, 12 Decembrie 2017
Marti, 12 Dec 2017
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei mai renumiți înotători din România vin la Satu Mare la Concursul Masters
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Un eveniment de mare amploare va avea loc sâmbătă la Satu Mare. Este vorba de Concursul Masters de înot la care vor participa cei mai renumiți înotători din România.

Detalii legate de eveniment ne-au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la restaurantul Select de către Tiberiu Markos , vicepreşedintele Asociaţiei Economico Româno Germană, Tudor Stăncioiu reprezentatul Clubului Masters și antrenorul de înot al CSM, Călin Mazilu.

Competiția începe de la 9.30 și „pentru cine mai poate” după masă de la 17.30. Probele se vor da pe o lungime de la 50 până la 200 m.

Mișcarea de înot masters implică adulții care practică acest sport ca amatori. Sportivii concurează pe grupe de vârsta: 25-29, 30-34, 35-39, etc.

La concurs vor participa sportivi din Ungaria, Germania și România, iar printre invitații de seamă se numără Carmen Bunaciu – prima medaliată la un Campionat Mondial, Anca Pătrașcoiu – medaliată la europene și olimpiate, Stela Pura, Alina Hristov, Diana Pop, Kraiter Josef- Germania, Cristina Botorcu - Germania, Cristina Stert, Delia Covaci, Ligia Medrea. Decanul de vârstă are 79 de ani ;))

Sunt invitați să participe toți sătmărenii pasionați de acest sport, să înoate pentru sănătate,să-i cunoască pe campionii României la natație și să înoate alături de ei. 

Tags: concurs masters  inot  satu mare  
307 vizite
Distribuie pe

Succese ale minijudoka de la CSM Satu Mare în Ungaria
Duminica, 10 Decembrie 2017
La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc in orasul Kazincbarcika...   continuare

Olimpia învinsă în ultimul meci din acest an
Sambata, 9 Decembrie 2017
Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la București, meciul etapei 21 din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației Academia Clinceni.   continuare

„Spartanul” Izidor Bunea se antrenează la Satu Mare pentru Gala RXF de la Brașov
Joi, 7 Decembrie 2017
Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România, Izidor Bunea se află de o perioadă la Satu Mare unde, pe lângă faptul că își va deschide un restaurant, se antrenează intens...   continuare

Ședință la DJST Satu Mare pentru stabilirea sportivilor anului
Luni, 4 Decembrie 2017
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare invită în data de 12.12.2014, ora 12.00, la sediul instituţiei, conducătorii cluburilor sportive şi asociaţiilor judeţene pe ramuri de sport, în vederea stabilirii clasamentului sportivilor.   continuare

Olimpia câștigă ultimul meci din acest an de pe teren propriu. Portarul Șuta, omul meciului.
Sambata, 2 Decembrie 2017
Olimpia a jucat sâmbătă, pe teren propriu, primul meci al returului Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației Metaloglobus București, pe care a învins-o.   continuare