Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei mai renumiți înotători din România vin la Satu Mare la Concursul Masters
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Un eveniment de mare amploare va avea loc sâmbătă la Satu Mare. Este vorba de Concursul Masters de înot la care vor participa cei mai renumiți înotători din România.

Detalii legate de eveniment ne-au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la restaurantul Select de către Tiberiu Markos , vicepreşedintele Asociaţiei Economico Româno Germană, Tudor Stăncioiu reprezentatul Clubului Masters și antrenorul de înot al CSM, Călin Mazilu.

Competiția începe de la 9.30 și „pentru cine mai poate” după masă de la 17.30. Probele se vor da pe o lungime de la 50 până la 200 m.

Mișcarea de înot masters implică adulții care practică acest sport ca amatori. Sportivii concurează pe grupe de vârsta: 25-29, 30-34, 35-39, etc.

La concurs vor participa sportivi din Ungaria, Germania și România, iar printre invitații de seamă se numără Carmen Bunaciu – prima medaliată la un Campionat Mondial, Anca Pătrașcoiu – medaliată la europene și olimpiate, Stela Pura, Alina Hristov, Diana Pop, Kraiter Josef- Germania, Cristina Botorcu - Germania, Cristina Stert, Delia Covaci, Ligia Medrea. Decanul de vârstă are 79 de ani ;))

Sunt invitați să participe toți sătmărenii pasionați de acest sport, să înoate pentru sănătate,să-i cunoască pe campionii României la natație și să înoate alături de ei. 

Tags: concurs masters  inot  satu mare  
1793 vizite
Distribuie pe