Locale Altele
Joi, 21 Iunie 2018
Joi, 21 Iun 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei mai renumiți īnotători din Romānia vin la Satu Mare la Concursul Masters
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Un eveniment de mare amploare va avea loc sâmbătă la Satu Mare. Este vorba de Concursul Masters de înot la care vor participa cei mai renumiți înotători din România.

Detalii legate de eveniment ne-au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la restaurantul Select de către Tiberiu Markos , vicepreşedintele Asociaţiei Economico Româno Germană, Tudor Stăncioiu reprezentatul Clubului Masters și antrenorul de înot al CSM, Călin Mazilu.

Competiția începe de la 9.30 și „pentru cine mai poate” după masă de la 17.30. Probele se vor da pe o lungime de la 50 până la 200 m.

Mișcarea de înot masters implică adulții care practică acest sport ca amatori. Sportivii concurează pe grupe de vârsta: 25-29, 30-34, 35-39, etc.

La concurs vor participa sportivi din Ungaria, Germania și România, iar printre invitații de seamă se numără Carmen Bunaciu – prima medaliată la un Campionat Mondial, Anca Pătrașcoiu – medaliată la europene și olimpiate, Stela Pura, Alina Hristov, Diana Pop, Kraiter Josef- Germania, Cristina Botorcu - Germania, Cristina Stert, Delia Covaci, Ligia Medrea. Decanul de vârstă are 79 de ani ;))

Sunt invitați să participe toți sătmărenii pasionați de acest sport, să înoate pentru sănătate,să-i cunoască pe campionii României la natație și să înoate alături de ei. 

Tags: concurs masters  inot  satu mare  
535 vizite
Distribuie pe

Satu Mare găzduiește, īn premieră, finala Campionatului Națională de Judo U-13
Miercuri, 20 Iunie 2018
Pentru prima data īn istoria județului nostru, Satu Mare găzduiește īn week-end, finala Campionatului Național de Judo U-13.   continuare

Daiana Vancsa și Rybanna Lazin au obținut șase medalii la Campionatul Mondial de Karate
Marti, 19 Iunie 2018
Īn perioada 14 – 17 Iunie, sportivele CSM Satu Mare: Daiana Vancsa si Lazin Rybanna - componente ale lotului...   continuare

Judoka Sebastian Coț, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de juniori U-21
Luni, 18 Iunie 2018
Īn perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic de juniori U-21.   continuare

Rybanna Lazin, dublă campioană mondială la kumite echipe sanbon și sanbon rotativ
Vineri, 15 Iunie 2018
Karatistele legitimate la CSM Satu Mare și componente ale lotului național, Rybanna Lazin și Daiana Vancsa concurează īn perioada 14-17 iunie la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate WUKF.   continuare

Tour de Tur CBA 2018 a atins din nou recorduri!
Joi, 14 Iunie 2018
Numărul participanților la ediția a XIII.-lea al competiției cicliste și de alergare (īncepānd de anul acesta!) Tour de Tur a trecut de 300! La fel ca īn anii precedențI, locul de desfășurare al ediției au reprezentat Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Cāmpia Turului.   continuare