Locale Altele
Vineri, 21 Septembrie 2018
Vin, 21 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei mai renumiți înotători din România vin la Satu Mare la Concursul Masters
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Un eveniment de mare amploare va avea loc sâmbătă la Satu Mare. Este vorba de Concursul Masters de înot la care vor participa cei mai renumiți înotători din România.

Detalii legate de eveniment ne-au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la restaurantul Select de către Tiberiu Markos , vicepreşedintele Asociaţiei Economico Româno Germană, Tudor Stăncioiu reprezentatul Clubului Masters și antrenorul de înot al CSM, Călin Mazilu.

Competiția începe de la 9.30 și „pentru cine mai poate” după masă de la 17.30. Probele se vor da pe o lungime de la 50 până la 200 m.

Mișcarea de înot masters implică adulții care practică acest sport ca amatori. Sportivii concurează pe grupe de vârsta: 25-29, 30-34, 35-39, etc.

La concurs vor participa sportivi din Ungaria, Germania și România, iar printre invitații de seamă se numără Carmen Bunaciu – prima medaliată la un Campionat Mondial, Anca Pătrașcoiu – medaliată la europene și olimpiate, Stela Pura, Alina Hristov, Diana Pop, Kraiter Josef- Germania, Cristina Botorcu - Germania, Cristina Stert, Delia Covaci, Ligia Medrea. Decanul de vârstă are 79 de ani ;))

Sunt invitați să participe toți sătmărenii pasionați de acest sport, să înoate pentru sănătate,să-i cunoască pe campionii României la natație și să înoate alături de ei. 

Tags: concurs masters  inot  satu mare  
615 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare