Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivii anului au fost premiați în cadrul Galei Laureaților Sportului Sătmărean
Veronica Hodas  - Miercuri, 20 Decembrie 2017

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare a organizat și în acest an „Gala Laureaților Sportului Sătmărean”, eveniment la care participă sportivii sătmăreni, antrenorii, reprezentanții structurilor sportive și președinții cluburilor sportive sătmărene.


Directorul DJST Satu Mare, Ioan Ardelean, a transmis câteva cuvinte celor prezenți, iar apoi corul Xcelsior a dat startul festivității.


Festivitatea a început premierea sportivilor care au ocupat locurile 5-15, iar apoi s-au acordat premii primilor 4 sportivi din clasamentul general la sporturile olimpice și neolimpice. Pe locul 1 la sporturile olimpice se situează voleibalistele Beata Vaida și Adriana Matei de la CSM Satu MAre, locul 2 Adam Macska – scrimă CS Satu Mare, locul 3 a fost ocupat de atletul Denis Ticle legitimat la L.T. Carei.


Sportiva de la CSM Satu Mare – karate, Denisa Vancsa a fost desemnată sportiva anului la categoria sporturilor neolimpice, urmată tot de karateka Patrik Burya – locul 2, CSM Satu Mare și Ribanna Lazin – locul 3 – CS Zanshin.


Tot în cadrul galei, Alexandru Șimon a primit un premiu special pentru întreaga sa activitate la DJST Satu Mare.

Tags: sportivi  premiere  2017  gala laureatilor  
4987 vizite
Distribuie pe