Locale Altele
Sambata, 21 Aprilie 2018
Sam, 21 Apr 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-au mai încheiat două etape din Raliul Dakar. Mani a făcut încă un salt în clasament.
Veronica Hodas  - Miercuri, 10 Ianuarie 2018

Luni și marți au avut loc încă două etape din cadrul Raliului Dakar 2018, etapa a 3-a, respectiv etapa a 4-a.


Etapa a 3-a s-a desfășurat pe traseul Pisco – San Juan de Marcona, iar concurenții au avut de parcurs 296 km de probă specială pe un traseu mai rapid decât cel din a doua zi de concurs. Mani a încheiat proba tot pe locul 35. „A fost o zi destul de lungă, mult mai rapidă decât primele două etape. A fost cam același traseu ca și în etapa a 2 a doar că l-am parcurs în sens invers. În dune destul de dificil pentru că a început să se încălzească și nisipul s-a făcut foarte fin. Mă bucur că sunt aici și am să încerc să măresc ritmul în Bolivia.

În cea de-a patra zi, riderul Autonet Motorcycle Team a încheiat proba pe locul 29, după ce a parcurs 330 km de probă specială și 114 km de legătură pe traseul San Juan de Marcona.

În această probă concurenții au pornit de lângă Oceanul Pacific, iar după secțiunea extrem de rapidă de pe plajă au urcat în dune ajungând la altitudinea de peste 2.000 metri (acestea fiind cele mai înalte dune de pe planetă).

Tot în etapa a 4-a au fost riderii au parcurs 100 km doar în dune, fiind cea mai lungă secțiune inclusă vreodată într-o probă specială din Raliul Dakar.

Mani a făcut un salt în clasament și a ajuns pe locul 29, iar la final cei doi colegi ai săi, Laszlo Olah și Szabolcs Racz au pregătit motocicleta pentru etapa a 5-a.

Astăzi riderii vor avea ultima probă din Peru. Vor porni din San Juan De Marcona și vor ajunge la Arequipa după 770 km din care 264 km reprezintă proba specială.

Tags: dakar 2018  mani gyenes  etapa 3  etapa 4  
4790 vizite
Distribuie pe

Județul Satu Mare găzduiește un nou Rally Raid
Miercuri, 18 Aprilie 2018
Județul Satu Mare va găzdui un nou concurs de Rally Raid, iar miercuri, Cătălin Nicolaescu, vicepreședintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Domide Ovidiu...   continuare

Open Wings Dance Festival, prima ediție la Satu Mare
Marti, 10 Aprilie 2018
Open Wings Studio organizează...   continuare

Un băiețel sătmărean de 8 ani, Darius Torok-Brândușan, este campion național la șah
Luni, 9 Aprilie 2018
În perioada 27 martie – 6 aprilie, la Călimănești-Căciulata s-au desfășurat Campionatele Naționale individuale de șah pentru copii, juniori și tineret.   continuare

Un nou Rally Raid la Satu Mare
Vineri, 6 Aprilie 2018
In perioada 4 – 6 mai 2018, Satu Mare va gazdui un concurs dedicate celor care iubesc viteza si masinile 4x4. Cursa Baja - Satu Mare va aduce la start pasionati din intreaga tara, iar echipa care va reprezenta orasul nostrum este formata din pilot Ovidiu Domide si copilot Daniel Nistor, o formula care s-a dovedit a fi castigatoare si in ultima competitive desfasurata la Satu Mare, in anul 2015.   continuare

Succese ale minijudoka sătmăreni la un turneu din Ungaria
Duminica, 1 Aprilie 2018
Sâmbătă a avut loc în localitatea Miskolctapolca (Ungaria) competiția de judo Nyuszi Kupa cu participarea a 200 de minijudoka sosiți din țara gazdă și din Ucraina, Slovacia și România. CSM Satu Mare a participat cu un contingent de 7 sportivi antrenați de Gergely Attila.   continuare