Locale Altele
Vineri, 14 Iunie 2024
Vin, 14 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Situație fără precedent: Olimpia, depunctată pentru datoriile către jucători, se află acum la -15 în clasamentul Ligii 2!
FC Olimpia Satu Mare  - Joi, 18 Ianuarie 2018

Din cauza restanțelor salariale către foștii jucători, FC Olimpia Satu Mare a pierdut în total 38 de puncte, ajungând la un minus de 15 puncte.

În ședința de miercuri, Federația Română de Fotbal a dispus sancţionarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, precum și scăderea de puncte.

Comisia a acordat termen până în data de 31.01.2018, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Heil Valter, fost jucător al Olimpiei, pentru a evita în continuare depunctarea".

Tot în şedinţa din 17 ianuarie, Olimpia a pierdut puncte şi din litigiile cu jucătorii Bogdan Faur (4 puncte), Adrian Voicu (6 puncte), Iulian Anca Trip (4 puncte) şi Adrian Ciul (6 puncte).

”Menționăm că această situație putea fi evitată dacă Olimpia nu era părăsită tocmai de membrii săi fondatori” – se arată într-un comunicat al conducerii clubului.

Tags: depunctare  olimpia  datorii  
6261 vizite
Distribuie pe