Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Raliul Dakar la final. Mani Gyenes pe locul 23 în clasamentul general.
Veronica Hodas  - Duminica, 21 Ianuarie 2018

Cea de-a 40-a ediție a Raliului Dakar s-a încheiat, iar sătmăreanul Emanuel Gyenes a terminat a opta sa participare la cel mai dur rally-raid din lume pe locul 23 în clasamentul general cu un timp total de puțin peste 50 ore.

Ultima etapă a raliului Dakar 2018 a avut loc sâmbătă pe traseul din jurul orașului Cordoba. Au fost 120 km de probă specială pe un traseu foarte rapid. Gyenes a încheiat etapa a 14-a pe locul 28.

Riderul de la Autonet Motorcycle Team a menționat că această ediție a fost cea mai grea de până acum și le mulțumește tuturor celor care l-au sprijinit.

„Mulțumesc pentru mesajele primite de la voi de-a lungul raliului. Aceasta a fost cea mai grea ediție în care am concurat. Le mulțumesc celor care m-au sprijinit în Dakar 2018: Autonet, Schlemmer, Motul, Pirelli. Aceasta este cea mai dură competiție din rally-raid și nu aș fi ajuns aici fără susținerea lor. De asemenea le mulțumesc și colegilor mei, Laci și Szabi, pentru toată munca din acest Dakar”.

Câștigătorii Dakar 2018 la categoria moto sunt 1. Matthias Walkner (Austria/ KTM) 2. Kevin Benavides (Argentina/ Honda) 3. Toby Price (Australia/ KTM).

Mani va ajunge în România marți, la ora 15.25, pe Aeroportul Henri Coandă - Otopeni.

Tags: raliu  dakar  final  mani gyenes  
6484 vizite
Distribuie pe