Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victoria Carei sau Turul Micula? Campioana județului se decide duminică, de la ora 18, pe Stadionul Olimpia
Cristian Tudor  - Sambata, 6 Iunie 2009

Final de sezon īn fotbalul județean. Cāștigătoarele celor două serii, Turul Micula și Victoria Carei īși dispută duminică, de la ora 18, titlul de campioană a Ligii a 4-a și implicit locul īn barajul de promovare īn eșalonul trei.

           

Se anunță o partidă interesantă, dacă ținem cont că se vor afla față-n față echipa cu cel mai bun atac al Ligii a 4-a, Turul Micula cu 104 goluri, și formația cu cea mai bună apărare, Victoria Carei īncasānd doar 11 ...boabe.

 

“Ne dorim să cāștigăm acest joc pentru a demonstra cu adevărat că suntem cea mai bună echipă din județ. Dacă vom ajunge la baraj e normal să ne gāndim și la promovarea īn eșalonul trei, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas” - spune antrenorul careienilor, Tabi Zsolt, care consideră decizia FRF-ului de a interzice fuziunile sau vānzările de locuri drept una firească. “Era clar că acest negoț de locuri trebuia stopat. Fotbalul să se joace pe teren și nu la mica publicitate, iar cine vrea promovarea să o obțină prin forțele proprii” - a mai spus Tabi.

           

De partea cealaltă, Milu Petric, antrenorul celor de la Micula, consideră că echipa lui poate reveni īn eșalonul trei dacă jucătorii săi vor pricepe că meciul cu Victoria e unul de totul sau nimic. „Băieții trebuie să īnțeleagă că au muncit degeaba un an īntreg dacă nu cāștigă acest joc. Īmi pun mari speranțe īn experiența lui Găvruș sau a lui Marius Pop, jucători ce pot decide singuri soarta unui meci la  acest nivel”-  ne-a declarat Milu Petric.

           

Finala campionatului se joacă duminică de la ora 18 pe Stadionul Olimpia și va fi arbitrată de o brigadă bihoreană, cu Ciprian Damșa la centru, Octavian Șovre și Dorin Mudura la cele două margini. Īn deschidere, de la ora 16, se va disputa finala juniorilor din Liga a 4-a.

 

Formații probabile:

 

Victoria Carei: Pop-Balogh, Hagen, Moș, Petz-Sīrca, Ludescher, Gergel, Ardelean-Dascăl, Roșu. Antrenori: Pinter Alexandru și Tabi Zsolt

 

Turul Micula: Coman-Tripon, Șandor, Negrean, Maxim-Pop M., Găvruș, Ignat, Mare M.-Lung, Mare G. Antrenor: Milu Petric

Tags: finala  campionat  judetean  fotbal  turul micula  victoria carei  
1821 vizite
Distribuie pe