Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Consiliul Local, cică, nu vrea să finanţeze Olimpia. Doar că nimeni nu a întrebat Consiliul Local despre asta ;))
Florin Răchitan  - Miercuri, 31 Ianuarie 2018

Consilierul local Ciprian Crăciun atrage atenţia asupra unui alt „mister” ce înconjoară pecetluirea soartei clubului de fotbal Olimpia Satu Mare.

Reprezentantul PSD în Consiliul Local îşi exprimă nedumerirea în legătură cu formularea din adresa trimisă de preşedintele FC Olimpia, Merkli Istvan, către Federaţia Română de Fotbal prin care acesta motivează că este nevoit să retragă echipa din campionat deoarece membrii fondatori asociaţi (Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Satu Mare n.r.) ar fi refuzat să mai finanţeze activitatea clubului.

Dacă în cazul Consiliului Judeţean se ştie că ei s-au retras demult, speriaţi de un control al Curţii de Conturi ce a constatat anumite aspecte nelegale în finanţarea de până acum a Olimpiei, Consiliul Local nu are asemenea probleme. Ba mai mult, se pare că primarul Kereskenyi Gabor a luat de unul singur decizia sistării finanţării, deoarece Consiliul Local nici nu a fost consultat măcar în această chestiune.

„Ma intreb de ce s-au grabit cu aceasta adresa? Ce se intampla cu datoria mare (de 500.000 Euro) pe care o are Olimpia? Cine raspunde pentru aceste cheltuieli angajate fara sa existe banii in buget? De ce nu s-au luat masuri inainte sa se ajunga la aceste datorii? Si intrebarile sunt mult mai multe.... .

Va urma, probabil, un "transfer al Olimpiei" catre CSM Satu Mare, care are la randul sau conturile blocate si mai multe dosare in curs.... si nu pot sa nu ma intreb peste cat timp se va ajunge iar in aceasta situatie?

Sa nu uitam ca toate aceste "incercari" se fac pe banii satmarenilor, care platesc parcari, taxe si impozite tot mai mari” – concluzionează Ciprian Crăciun.

Tags: olimpia  finantare  consiliu local  
7160 vizite
Distribuie pe