Locale Altele
Joi, 4 Martie 2021
Joi, 4 Mar 2021
Turul Micula a câştigat campionatul judeţean de fotbal şi merge la baraj
Cristian Tudor  - Duminica, 7 Iunie 2009

Revenită în Liga a 4-a sezonul trecut după ce și-a vândut locul din C6, Turul Micula are șansa de a reveni în eșalonul trei după ce a câștigat cu șansă finala campionatului.

           

Turul s-a impus la limită, scor 2-1, în fața celor de la Victoria Carei într-un meci ce a avut nevoie de prelungiri pentru a-și desemna câștigătoarea.

           

În fața a 3000 de spectatori, cele două echipe au oferit un spectacol agreabil, aproape de nivelul Ligii a 3-a.

Careienii au avut cele mai mari ocazii în prima parte, doar că Reszler, bară în min 40, și Dascăl în minutul 41 nu au reușit să puncteze pe tabelă.

Micula a așteptat parcă eroarea adversarului și a dat lovitura în minutul 52, când, la o faza ce nu anunța mare pericol la poarta lui Pop Romeo, Ignat a deschis scorul cu un vole din unghi la o minge aruncată în careu de Marius Pop.


           

Victoria e superioară doar la posesie și-n partea a doua, dar Micula închide culoarele spre poarta lui Coman și ocaziile clare lipsesc. Până în minutul 85, când nou-intratul Toth a pornit lansat în careu și a înscris peste Coman din 11m. 1-1 și meciul se-ncinge. Mare Marcel ratează incredibil în minutul 87, portarul Pop scoate senzațional peste un minut la o minge centrată de Macho Pop, iar careienii au și ei o ocazie rarisimă la ultima fază a partidei.
 

           

Vin prelungirile, echipele dau semne de oboseală. Apar crampele musculare, iar jocul e mai mult oprit. Doar că în minutul 108, Macho Pop inventează o nouă centrare perfectă de la 30 m și-i pune mingea pe cap lui Vădan, care din 10 m nu ratează. 2-1 și oamenii lui Tabi și Pinter nu mai au puterea de a întoarce rezultatul. Micula e campioană și va juca barajul pe 17 iunie, la Oradea, cu campioana Sălajului.


           

Pentru antrenorul Milu Petric e al cincelea titlu de campion al județului, al doilea cu Turul Micula.

 

„N-am avut șansă. Poate meritam mai mult de la acest meci. Nu am ce să le reproșez băieților mei și sper ca la anul noi să fim mai puternici și să promovam. Le doresc succes la baraj celor de la Micula” - a pus cu fair-play antrenorul Tabi Zsolt de la Victoria.

           

Partida a fost arbitrată de trioul bihorean Ciprian Danșa - Octavian Șovre - Dorin Mudura.


 

Micula: Coman-Vădan, Tripon, Șandor, Lung- M. Pop, Negrean, Mare M. Ignat- Maxim, Berci. Au mai intrat Birta, Mare Gabriel. Din păcate, Găvruș, deși anunțat titular, n-a mai putut juca din cauza unor probleme medicale.

Victoria: Pop R.- Balogh, Hagen, Ludescher Peczer.- Moș, Dascăl, Reszler, Ardelean- Sîrca, Gergely. Au mai intrat Toth, Petz, Pintea.

Tags: turul micula  campioana  judet  
4935 vizite
Distribuie pe