Locale Altele
Luni, 30 Noiembrie 2020
Luni, 30 Nov 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turul Micula a cāştigat campionatul judeţean de fotbal şi merge la baraj
Cristian Tudor  - Duminica, 7 Iunie 2009

Revenită īn Liga a 4-a sezonul trecut după ce și-a vāndut locul din C6, Turul Micula are șansa de a reveni īn eșalonul trei după ce a cāștigat cu șansă finala campionatului.

           

Turul s-a impus la limită, scor 2-1, īn fața celor de la Victoria Carei īntr-un meci ce a avut nevoie de prelungiri pentru a-și desemna cāștigătoarea.

           

Īn fața a 3000 de spectatori, cele două echipe au oferit un spectacol agreabil, aproape de nivelul Ligii a 3-a.

Careienii au avut cele mai mari ocazii īn prima parte, doar că Reszler, bară īn min 40, și Dascăl īn minutul 41 nu au reușit să puncteze pe tabelă.

Micula a așteptat parcă eroarea adversarului și a dat lovitura īn minutul 52, cānd, la o faza ce nu anunța mare pericol la poarta lui Pop Romeo, Ignat a deschis scorul cu un vole din unghi la o minge aruncată īn careu de Marius Pop.


           

Victoria e superioară doar la posesie și-n partea a doua, dar Micula īnchide culoarele spre poarta lui Coman și ocaziile clare lipsesc. Pānă īn minutul 85, cānd nou-intratul Toth a pornit lansat īn careu și a īnscris peste Coman din 11m. 1-1 și meciul se-ncinge. Mare Marcel ratează incredibil īn minutul 87, portarul Pop scoate senzațional peste un minut la o minge centrată de Macho Pop, iar careienii au și ei o ocazie rarisimă la ultima fază a partidei.
 

           

Vin prelungirile, echipele dau semne de oboseală. Apar crampele musculare, iar jocul e mai mult oprit. Doar că īn minutul 108, Macho Pop inventează o nouă centrare perfectă de la 30 m și-i pune mingea pe cap lui Vădan, care din 10 m nu ratează. 2-1 și oamenii lui Tabi și Pinter nu mai au puterea de a īntoarce rezultatul. Micula e campioană și va juca barajul pe 17 iunie, la Oradea, cu campioana Sălajului.


           

Pentru antrenorul Milu Petric e al cincelea titlu de campion al județului, al doilea cu Turul Micula.

 

„N-am avut șansă. Poate meritam mai mult de la acest meci. Nu am ce să le reproșez băieților mei și sper ca la anul noi să fim mai puternici și să promovam. Le doresc succes la baraj celor de la Micula” - a pus cu fair-play antrenorul Tabi Zsolt de la Victoria.

           

Partida a fost arbitrată de trioul bihorean Ciprian Danșa - Octavian Șovre - Dorin Mudura.


 

Micula: Coman-Vădan, Tripon, Șandor, Lung- M. Pop, Negrean, Mare M. Ignat- Maxim, Berci. Au mai intrat Birta, Mare Gabriel. Din păcate, Găvruș, deși anunțat titular, n-a mai putut juca din cauza unor probleme medicale.

Victoria: Pop R.- Balogh, Hagen, Ludescher Peczer.- Moș, Dascăl, Reszler, Ardelean- Sīrca, Gergely. Au mai intrat Toth, Petz, Pintea.

Tags: turul micula  campioana  judet  
4855 vizite
Distribuie pe