Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia este exclusă oficial din campionat, dar suporterii anunță că fac ei echipă
Florin Răchitan  - Joi, 1 Februarie 2018

Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal a dispus excluderea clubului Olimpia Satu Mare din campionatul Ligii a II-a și din toate competițiile organizate de FRF, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare către fostul jucător Adrian Voicu.

Soarta a vrut ca tocmai Voicu, un jucător adus în iarna trecută de la Viitorul Constanța, dar care n-a făcut mare brânză la Satu Mare și a și plecat repede, să fie ”cauza” oficială a încetării existenței clubului fanion a județului, dar pe rolul comisiei FRF mai sunt o sumedenie de foști jucători, aduși de aiurea, care își așteaptă, de asemenea, banii de la Olimpia.

Asta după ce clubul sătmărean fusese deja depunctat în asemenea hal, din cauza restanțelor către jucători, încât conducerea nici nu mai număra punctele în minus, care au ajuns oricum la un record istoric în campionatul românesc de fotbal.

Teoretic, o rază de speranță a apărut totuși, deoarece în aceeași zi suporterii Olimpiei au anunțat pe grupul lor de Facebook că au de gând să înființeze o echipă proprie, după modelul celei din Timișoara.

Nu au dat prea multe detalii despre ce anume doresc să facă, concret, dar sperăm că nu se vor limita la gesturi precum vopsitul gratis al tribunelor sau colecta de bani pentru tabela electronică în timp ce managerul se plimba cu jeep-ul închiriat din banii clubului, iar ei erau foarte mândri că le dă primarul diplomă.

Tags: olimpia  excludere  campionat  echipa  suporteri  
6150 vizite
Distribuie pe