Locale Altele
Vineri, 25 Mai 2018
Vin, 25 Mai 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia este exclusă oficial din campionat, dar suporterii anunță că fac ei echipă
Florin Răchitan  - Joi, 1 Februarie 2018

Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal a dispus excluderea clubului Olimpia Satu Mare din campionatul Ligii a II-a și din toate competițiile organizate de FRF, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare către fostul jucător Adrian Voicu.

Soarta a vrut ca tocmai Voicu, un jucător adus în iarna trecută de la Viitorul Constanța, dar care n-a făcut mare brânză la Satu Mare și a și plecat repede, să fie ”cauza” oficială a încetării existenței clubului fanion a județului, dar pe rolul comisiei FRF mai sunt o sumedenie de foști jucători, aduși de aiurea, care își așteaptă, de asemenea, banii de la Olimpia.

Asta după ce clubul sătmărean fusese deja depunctat în asemenea hal, din cauza restanțelor către jucători, încât conducerea nici nu mai număra punctele în minus, care au ajuns oricum la un record istoric în campionatul românesc de fotbal.

Teoretic, o rază de speranță a apărut totuși, deoarece în aceeași zi suporterii Olimpiei au anunțat pe grupul lor de Facebook că au de gând să înființeze o echipă proprie, după modelul celei din Timișoara.

Nu au dat prea multe detalii despre ce anume doresc să facă, concret, dar sperăm că nu se vor limita la gesturi precum vopsitul gratis al tribunelor sau colecta de bani pentru tabela electronică în timp ce managerul se plimba cu jeep-ul închiriat din banii clubului, iar ei erau foarte mândri că le dă primarul diplomă.

Tags: olimpia  excludere  campionat  echipa  suporteri  
4724 vizite
Distribuie pe

Judoka sătmăreni pe podium la turneul „Cupa Satu Mare”
Duminica, 20 Mai 2018
Sâmbătă, 19 mai 2018 a avut loc la Satu Mare prima ediție a turneului internațional “Cupa Satu Mare”.   continuare

Portarul Generației de Aur, Florin Prunea, sprijină un turneu de fotbal pentru copiii sătmăreni
Miercuri, 16 Mai 2018
Asociația Județean de Fotbal, în parteneriat cu Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare au demarat un proiect unic în țară...   continuare

Pompierul Radu Pop, campion la atletism și cross
Luni, 14 Mai 2018
Pentru al patrulea an consecutiv, plt. adjutant șef Radu Pop din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei s-a întors acasă cu medalia de aur.   continuare

Rybanna Lazin, medaliată cu aur la Campionatul Național de Karate WUKF
Luni, 14 Mai 2018
Sătmăreanca Lazin Rybanna, legitimată la CSM Satu Mare a concurat, la sfârșitul săptămânii, la Campionatul Național de Karate WUKF care a avut loc la Brașov.   continuare

Judoka de la CSM Satu Mare s-au întors cu medalii de la Memorialul „Debreceni Mihaly”
Sambata, 12 Mai 2018
Judoka de la CSM Satu Mare au participat sâmbătă, în localitatea Bors, la Memorialul „Debreceni Mihaly”.   continuare