Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare pierde finala Cupei României la baschet feminin în fața rivalei Sepsi Sfântu Gheorghe
Florin Răchitan  - Duminica, 25 Februarie 2018

După un început de meci dătător de speranță, când au condus chiar cu 9 – 1 pe terenul formației gazdă ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, fetele de la CSM Satu Mare au pierdut duminică finala Cupei României la baschet feminin la o diferență de 14 puncte - 62 – 48 (pe sferturi: 6-9, 25-10, 19-10, 12-19).

Sătmărencele au dominat, practic, doar primele trei minute ale meciului jucat cu principalele rivale din actualul sezon, după care jucătoarele din Secuime au egalat, apoi au preluat autoritar conducerea, distanțându-se în unele momente ale partidei chiar la diferențe de peste 20 de puncte.

Cu toate strădaniile din ultimul sfert, CSM a reușit doar să reducă puțin diferența, dar nu a avut nici o șansă în fața unor profesioniste precum Dominique Marshall, care a marcat nu mai puțin de 21 de puncte, sau fosta lor colegă de la echipa sătmăreană, Annemarie Părău, cu 11 puncte.

De la CSM s-au remarcat Porchia Green cu 16 puncte (trei aruncări de câte 3 puncte) și Taneisha Harrison, dar performanțele lor nu au fost de ajuns pentru a schimba cursul partidei, astfel că Sepsi Sfântu Gheorghe câștigă Cupa României pentru a treia oară în ultimii patru ani.

Tags: esec  csm  sepsi  cupa romaniei  
2142 vizite
Distribuie pe