Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Polipol la tenis de masă – sport și voie bună în spiritul prieteniei
Florin Răchitan  - Sambata, 3 Martie 2018

Unul dintre cele mai îndrăgite hobby-uri ale angajaților societății Polipol Mobila din Foieni este tenisul de masă, mulți dintre ei obținând performanțe notabile în adevărate mini-campionate pe care le organizează ad-hoc în sala Tapo din Carei, de aceea conducerea companiei a avut ideea să organizeze o competiție aproape profesionistă, dotată cu premii, cupe, medalii etc.





Cea de-a treia ediție anuală a Cupei Polipol la tenis de masă s-a desfășurat sâmbătă, în atmosfera prietenească ce caracterizează această întrecere sportivă între angajați, chiar în sala lor preferată.




De data aceasta, organizatorii au invitat și parteneri și colaboratori din toată regiunea Careiului, care au avut astfel ocazia să-și măsoare aptitudinile sportive cu experimentații sportivi de la Polipol, unii dintre ei reușind chiar să obțină performanțe notabile.

Partidele s-au jucat în patru grupe, fiecare cu câte cinci competitori, cei mai buni dintre ei calificându-se în semifinale. Câștigătorii grupelor au fost Poosz Attila, Norbert Vagner, Arnold Lieb și Adrian Bucureștean, iar finala palpitantă a fost jucată între Vagner și Bucureștean, acesta din urmă câștigând Cupa Polipol la individual.

De remarcat că deja în timpul partidelor din grupe s-a remarcat directorul general Dan Brumboiu, care ulterior a și alcătuit un tandem redutabil cu Gergo Mitereiter, însă victoria finală la categoria Perechi a revenit echipei Vagner – Meszaros.

Cu toții au fost recompensați cu medalii și trofee și și-au dat întâlnire pe anul viitor la o nouă ediție a Cupei Polipol.

Tags: cupa  polipol  tenis  masa  
2477 vizite
Distribuie pe