Locale Altele
Vineri, 21 Septembrie 2018
Vin, 21 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Polipol la tenis de masă – sport și voie bună în spiritul prieteniei
Florin Răchitan  - Sambata, 3 Martie 2018

Unul dintre cele mai îndrăgite hobby-uri ale angajaților societății Polipol Mobila din Foieni este tenisul de masă, mulți dintre ei obținând performanțe notabile în adevărate mini-campionate pe care le organizează ad-hoc în sala Tapo din Carei, de aceea conducerea companiei a avut ideea să organizeze o competiție aproape profesionistă, dotată cu premii, cupe, medalii etc.

Cea de-a treia ediție anuală a Cupei Polipol la tenis de masă s-a desfășurat sâmbătă, în atmosfera prietenească ce caracterizează această întrecere sportivă între angajați, chiar în sala lor preferată.
De data aceasta, organizatorii au invitat și parteneri și colaboratori din toată regiunea Careiului, care au avut astfel ocazia să-și măsoare aptitudinile sportive cu experimentații sportivi de la Polipol, unii dintre ei reușind chiar să obțină performanțe notabile.

Partidele s-au jucat în patru grupe, fiecare cu câte cinci competitori, cei mai buni dintre ei calificându-se în semifinale. Câștigătorii grupelor au fost Poosz Attila, Norbert Vagner, Arnold Lieb și Adrian Bucureștean, iar finala palpitantă a fost jucată între Vagner și Bucureștean, acesta din urmă câștigând Cupa Polipol la individual.

De remarcat că deja în timpul partidelor din grupe s-a remarcat directorul general Dan Brumboiu, care ulterior a și alcătuit un tandem redutabil cu Gergo Mitereiter, însă victoria finală la categoria Perechi a revenit echipei Vagner – Meszaros.

Cu toții au fost recompensați cu medalii și trofee și și-au dat întâlnire pe anul viitor la o nouă ediție a Cupei Polipol.

Tags: cupa  polipol  tenis  masa  
1208 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare