Locale Altele
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iun 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Polipol la tenis de masă – sport și voie bună în spiritul prieteniei
Florin Răchitan  - Sambata, 3 Martie 2018

Unul dintre cele mai îndrăgite hobby-uri ale angajaților societății Polipol Mobila din Foieni este tenisul de masă, mulți dintre ei obținând performanțe notabile în adevărate mini-campionate pe care le organizează ad-hoc în sala Tapo din Carei, de aceea conducerea companiei a avut ideea să organizeze o competiție aproape profesionistă, dotată cu premii, cupe, medalii etc.

Cea de-a treia ediție anuală a Cupei Polipol la tenis de masă s-a desfășurat sâmbătă, în atmosfera prietenească ce caracterizează această întrecere sportivă între angajați, chiar în sala lor preferată.
De data aceasta, organizatorii au invitat și parteneri și colaboratori din toată regiunea Careiului, care au avut astfel ocazia să-și măsoare aptitudinile sportive cu experimentații sportivi de la Polipol, unii dintre ei reușind chiar să obțină performanțe notabile.

Partidele s-au jucat în patru grupe, fiecare cu câte cinci competitori, cei mai buni dintre ei calificându-se în semifinale. Câștigătorii grupelor au fost Poosz Attila, Norbert Vagner, Arnold Lieb și Adrian Bucureștean, iar finala palpitantă a fost jucată între Vagner și Bucureștean, acesta din urmă câștigând Cupa Polipol la individual.

De remarcat că deja în timpul partidelor din grupe s-a remarcat directorul general Dan Brumboiu, care ulterior a și alcătuit un tandem redutabil cu Gergo Mitereiter, însă victoria finală la categoria Perechi a revenit echipei Vagner – Meszaros.

Cu toții au fost recompensați cu medalii și trofee și și-au dat întâlnire pe anul viitor la o nouă ediție a Cupei Polipol.

Tags: cupa  polipol  tenis  masa  
1126 vizite
Distribuie pe

Daiana Vancsa și Rybanna Lazin au obținut șase medalii la Campionatul Mondial de Karate
Marti, 19 Iunie 2018
În perioada 14 – 17 Iunie, sportivele CSM Satu Mare: Daiana Vancsa si Lazin Rybanna - componente ale lotului...   continuare

Judoka Sebastian Coț, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de juniori U-21
Luni, 18 Iunie 2018
În perioada 15-17 iunie a avut loc la Sibiu Campionatul Balcanic de juniori U-21.   continuare

Rybanna Lazin, dublă campioană mondială la kumite echipe sanbon și sanbon rotativ
Vineri, 15 Iunie 2018
Karatistele legitimate la CSM Satu Mare și componente ale lotului național, Rybanna Lazin și Daiana Vancsa concurează în perioada 14-17 iunie la cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate WUKF.   continuare

Tour de Tur CBA 2018 a atins din nou recorduri!
Joi, 14 Iunie 2018
Numărul participanților la ediția a XIII.-lea al competiției cicliste și de alergare (începând de anul acesta!) Tour de Tur a trecut de 300! La fel ca în anii precedențI, locul de desfășurare al ediției au reprezentat Depresiunea și Dealurile Oașului, precum și Câmpia Turului.   continuare

Legenda Olimpiei, Tibi Csik, va antrena echipa de fotbal din Csenger
Joi, 14 Iunie 2018
Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena în următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger.   continuare