Locale Altele
Miercuri, 27 Mai 2020
Mie, 27 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consultări ale ministrului Ioana Bran cu șefii cluburilor și direcțiilor județene de sport din toată țara
Ministerul Tineretului și Sportului  - Joi, 8 Martie 2018

În ultimele două săptămâni, ministrul Tineretului și Sportului a convocat majoritatea structurilor din teritoriu la sediul ministerului.

Rând pe rând, ministrul Ioana Bran a avut întrevederi cu peste 100 de conducători ai Direcțiilor Județene și ai cluburilor sportive, cu directorii Caselor de Cultură studențești și apoi ai Complexurilor Sportive Naționale.

În urma acestor acțiuni pline de schimburi de idei și informații, cei din teritoriu au avut ocazia să-și prezinte problemele, situațiile cu care se confruntă, dar și realizările din trecut și obiectivele pentru acest an.

“Cei care conduc acțiunile noastre din teritoriu sunt vitali pentru bunul mers al activității ministeriale și tocmai de aceea mi-aș dori să am o relație deschisă și corectă. Ideea a fost să ne cunoaștem și să avem un prim contact, după care evident că vom întoarce vizita, astfel încât să ne deplasăm pe la cât mai multe structuri din țară. Mi-aș dori să văd cu ochii mei situațiile din teritoriu și să observ direct atât reușitele, cât și problemele care ni se semnalează”, a declarat ministrul Ioana Bran.

Tags: consultari  ministru  ioana bran  
1779 vizite
Distribuie pe