Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crosul Polipol, eveniment caritabil la Carei
Direcția de Cultură Carei  - Miercuri, 25 Aprilie 2018

Sâmbătă, 5 mai 2018, Centrul Cultural al Municipiului Carei și POLIPOL va organiza Crosul POLIPOL pentru elevi și adulți, eveniment sportiv cu caracter caritativ.

Participarea la cros este gratuită, însă toată acțiunea are caracter caritativ.  Prin participarea la acest concurs de alergare putem ajuta un copil în vârstă de șase ani.

Denis a fost diagnosticat cu autism și ar trebui să participe o perioadă lungă de timp, cu o frecvență de cinci ori pe săptămână, la ședințe de terapie, într-un spital situat la o distanță mare de domiciliul său.

Polipol va contribui la costurile tratamentului cu câte 30 de lei pentru fiecare participant la cros.

Program:

-  Ora 8.30, în Parcul Dendrologic din jurul Castelului Károlyi (întâlnire și înscriere de la ora 8.30, startul concursului se dă la ora 9.00)

Crosul pentru elevi se desfățoară pe două categorii de vârstă: clasele V-VIII și clasele IX-XII. Înscrierile au loc la fața locului.

- Ora 9.00, în *Parcul Kosuth *(întâlnire și înscriere de la ora 9.00, startul concursului se dă la ora 9.30)

Crosul destinat persoanelor peste 18 ani și atleților, care se va desfășura pe o distanță de aproximativ 5 kilometri și va avea ca punct de pornire Parcul Kosuth din municipiul Carei, iar punctul de Finish, sediul Polipol Mobila din Foieni (societatea va asigura transport gratuit pe ruta Foieni-Carei atleților înscriși la cros)

Premiile vor consta în diplome și medalii oferite de organizatori.

Sunt așteptați la concurs toți cei care nu au probleme de sănătate, care, prin eforul depus să le creeze disconfort. Rugăm ca alături de copii cu vârsta sub 14 ani să fie prezent la eveniment cel puțin o persoană adultă.

După crosul destinat copiilor, Polipol îi invită pe doritori la Ziua Porților Deschise care va avea loc la sediul din Foieni al firmei. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Tags: cros  polipol  eveniment  caritabil  
1074 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare