Locale Altele
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Mie, 14 Nov 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crosul Polipol, eveniment caritabil la Carei
Direcția de Cultură Carei  - Miercuri, 25 Aprilie 2018

Sâmbătă, 5 mai 2018, Centrul Cultural al Municipiului Carei și POLIPOL va organiza Crosul POLIPOL pentru elevi și adulți, eveniment sportiv cu caracter caritativ.

Participarea la cros este gratuită, însă toată acțiunea are caracter caritativ.  Prin participarea la acest concurs de alergare putem ajuta un copil în vârstă de șase ani.

Denis a fost diagnosticat cu autism și ar trebui să participe o perioadă lungă de timp, cu o frecvență de cinci ori pe săptămână, la ședințe de terapie, într-un spital situat la o distanță mare de domiciliul său.

Polipol va contribui la costurile tratamentului cu câte 30 de lei pentru fiecare participant la cros.

Program:

-  Ora 8.30, în Parcul Dendrologic din jurul Castelului Károlyi (întâlnire și înscriere de la ora 8.30, startul concursului se dă la ora 9.00)

Crosul pentru elevi se desfățoară pe două categorii de vârstă: clasele V-VIII și clasele IX-XII. Înscrierile au loc la fața locului.

- Ora 9.00, în *Parcul Kosuth *(întâlnire și înscriere de la ora 9.00, startul concursului se dă la ora 9.30)

Crosul destinat persoanelor peste 18 ani și atleților, care se va desfășura pe o distanță de aproximativ 5 kilometri și va avea ca punct de pornire Parcul Kosuth din municipiul Carei, iar punctul de Finish, sediul Polipol Mobila din Foieni (societatea va asigura transport gratuit pe ruta Foieni-Carei atleților înscriși la cros)

Premiile vor consta în diplome și medalii oferite de organizatori.

Sunt așteptați la concurs toți cei care nu au probleme de sănătate, care, prin eforul depus să le creeze disconfort. Rugăm ca alături de copii cu vârsta sub 14 ani să fie prezent la eveniment cel puțin o persoană adultă.

După crosul destinat copiilor, Polipol îi invită pe doritori la Ziua Porților Deschise care va avea loc la sediul din Foieni al firmei. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Tags: cros  polipol  eveniment  caritabil  
1133 vizite
Distribuie pe

Sportivul-jandarm Valentin Sachelaru concurează la Gala Mix Kombat 4 de la Bistrița
Marti, 13 Noiembrie 2018
Clubul Sportiv „Profesional Fight Gym” din Bistrița-Năsăud organizează, sâmbătă, de la ora 19.00, Gala Mix Kombat 4 la care vor participa 24 de luptători din cinci țări: Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și România.   continuare

Concursul Județean Interșcolar de Înot, la a VI-a ediție
Joi, 8 Noiembrie 2018
Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, cu începere de la ora 9.30, la piscina din cadrul Complexului Select Satu Mare (str. Gellert Sandor, nr. 2) se va desfășura ediția a VI-a a Concursului Județean Interșcolar de Înot.   continuare

Pregătiri pentru găzduirea meciurilor EURO 2020
Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, s-a întâlnit marți după-amiază cu Guillaume Poisson, șeful coordonării orașelor gazdă pentru EURO 2020.   continuare

Sătmărenii sunt invitați sâmbătă la evenimentul „Te provocăm la mers sportiv”
Marti, 6 Noiembrie 2018
Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România, alături de Asociaţia de Tineret, Turism şi Ecologie Cutezătorii Munţilor...   continuare

Câștigătorii tombolei de Halloween de la Karting Ciuperceni
Luni, 5 Noiembrie 2018
Sătmărenii care au trecut în perioada 2-4 noiembrie pe la pista de Karting din Ciuperceni au avut parte și de câștiguri.   continuare