Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes la Red Bull Romaniacs 2008
Cristian Tudor  - Duminica, 14 Septembrie 2008

Cel mai de succes pilot roman la Red Bull Romaniacs (2 victorii la clasa Experti), sătmăreanul Mani Gyenes a făcut show la “Prologul” editiei din 2008, fiind sustinut de fani pe parcursul tuturor celor cinci ture.

Editia cu numarul cinci a Red Bull Romaniacs a debutat sîmbătă pe strazile din Sibiu, unde a fost amenajat un traseu de trial, parcurs de cei peste 200 de concurenti in cadrul “Prologului”. In cele 20 de minute, in care a evoluat pe unul din cele mai dure trasee de trial, Mani Gyenes si-a incantat fanii care l-au sustinut pe parcursul celor cinci ture. Greul abia acum începe pentru ca se va merge pe traseele creionate prin munti, iar prima zi in afara Sibiului are incluse doua din cele mai dificile urcari de la aceasta editie.

Mani Gyenes (al 12-lea timp al Prologului la clasa Profi): “A fost impresionant sa concuram in fata unui public atat de numeros, insa show-ul nostru a fost net diminuat de ploaia care a cazut inainte de start, aceasta facand traseul mult prea alunecos pentru a putea merge intr-un ritm mai rapid. La start am avut o mica ezitare si am pierdut cateva secunde, iar ulterior, in portiunile cu busteni taiati, am intalniti piloti inatarziati si am pierdut destul de mult timp. Totusi, nu puteam forta prea mult pentru ca de maine incepe intr-adevar concursul si nu puteam risca o accidentare, mai ales ca tinta mea este sa termin pe pozitie cat mai buna aceasta editie. Din cauza ploii se anunta a fi cea mai dura de pana acum.”

Tags: mani gyenes  red bull romaniacs  prolog  
1869 vizite
Distribuie pe