Locale Altele
Vineri, 21 Septembrie 2018
Vin, 21 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Legenda Olimpiei, Tibi Csik, va antrena echipa de fotbal din Csenger
Florin Răchitan  - Joi, 14 Iunie 2018

Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena în următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger, de dincolo de graniță, proaspăt câștigătoare a Seriei a II-a a campionatului județean de fotbal din Szabolcs – Szatmar – Bereg.

Echipa campioană a promovat astfel în prima serie, iar conducerea clubului a considerat că este nevoie de un antrenor profesionist și cu experiență în competiții de înalt nivel pentru a conduce lotul, contactându-l în acest sens pe sătmăreanul Tibi Csik, care a acceptat oferta vecinilor.

Misiunea sa va fi să mențină echipa în prima grupă valorică a campionatului din județul vecin și o clasificare cât mai avansată la finalul sezonului, precum și alcătuirea unui lot pe care suporterii din Csenger să se bazeze pe termen lung.

”Este o onoare deosebită pentru noi că o asemenea legendă a fotbalului european a acceptat să preia echipa noastră. Ne dorim o colaborare cât mai îndelungată și întregul staff tehnic îi stă la dispoziție cu sprijinul necesar pentru a obține împreună performanțele dorite” – a declarat managerul clubului din Csenger, Szilagyi Sandor, care, practic, i-a predat ștafeta de antrenor sătmăreanului.

El își dorește ca Tiberiu Csik să aducă la echipă și jucători sătmăreni, dar deocamdată nu e nimic concretizat în acest sens. Primul meci în care se va prezenta lotul antrenat de Csik va fi în 5 august, în Cupa Ungariei, iar campionatul va începe în 11 august.

După cariera excepțională de la Olimpia, Tiberiu Csik a jucat inclusiv în marile competiții europene, fiind component al echipelor Steaua București, Poli Timișoara, Petroșani și Rocar, dar și în Ungaria la Kaposvar și Ujpest, după care a antrenat Olimpia timp de mai multe sezoane în Liga II și Liga III. În ultimii ani a antrenat tot la Satu Mare echipe de juniori de diferite categorii de vârstă.

Tags: antrenor  csenger  csik  
3118 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare