Locale Altele
Miercuri, 20 Februarie 2019
Mie, 20 Feb 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Legenda Olimpiei, Tibi Csik, va antrena echipa de fotbal din Csenger
Florin Răchitan  - Joi, 14 Iunie 2018

Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena în următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger, de dincolo de graniță, proaspăt câștigătoare a Seriei a II-a a campionatului județean de fotbal din Szabolcs – Szatmar – Bereg.

Echipa campioană a promovat astfel în prima serie, iar conducerea clubului a considerat că este nevoie de un antrenor profesionist și cu experiență în competiții de înalt nivel pentru a conduce lotul, contactându-l în acest sens pe sătmăreanul Tibi Csik, care a acceptat oferta vecinilor.

Misiunea sa va fi să mențină echipa în prima grupă valorică a campionatului din județul vecin și o clasificare cât mai avansată la finalul sezonului, precum și alcătuirea unui lot pe care suporterii din Csenger să se bazeze pe termen lung.

”Este o onoare deosebită pentru noi că o asemenea legendă a fotbalului european a acceptat să preia echipa noastră. Ne dorim o colaborare cât mai îndelungată și întregul staff tehnic îi stă la dispoziție cu sprijinul necesar pentru a obține împreună performanțele dorite” – a declarat managerul clubului din Csenger, Szilagyi Sandor, care, practic, i-a predat ștafeta de antrenor sătmăreanului.

El își dorește ca Tiberiu Csik să aducă la echipă și jucători sătmăreni, dar deocamdată nu e nimic concretizat în acest sens. Primul meci în care se va prezenta lotul antrenat de Csik va fi în 5 august, în Cupa Ungariei, iar campionatul va începe în 11 august.

După cariera excepțională de la Olimpia, Tiberiu Csik a jucat inclusiv în marile competiții europene, fiind component al echipelor Steaua București, Poli Timișoara, Petroșani și Rocar, dar și în Ungaria la Kaposvar și Ujpest, după care a antrenat Olimpia timp de mai multe sezoane în Liga II și Liga III. În ultimii ani a antrenat tot la Satu Mare echipe de juniori de diferite categorii de vârstă.

Tags: antrenor  csenger  csik  
3249 vizite
Distribuie pe