Locale Altele
Vineri, 20 Iulie 2018
Vin, 20 Iul 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Luna Șes-Viteză pe Traseu Montan, sâmbătă, la Luna Șes
ACR Satu Mare  - Marti, 10 Iulie 2018

ACR Sucursala Satu Mare și CS A-K Riders Satu Mare  cu sprijinul Primăriei Negrești Oaș și Consiliul Județean Satu Mare organizează, sub egida FIA, ediția a V-a a  „Cupei Luna Șes – Viteza pe Traseu Montan – 2018”.    

Prima etapă din Campionatul Internațional ACR de VTM va avea loc sâmbătă,14 iulie 2018, pe drumul județean DJ 109G de la km 7+900 până la km 11+450 (ruta Luna-Șes).

Prima ediţie a acestui eveniment sportiv și cultural a fost o revenire dupa 15 de ani a competiției istorice Viteza pe Trateu Montan (VTM) în Județul Satu Mare organizate ani la rând la Huta Certeze-Sâmbra Oilor.

Întrucât acea prima ediţie a fost un real succes, iar condiţiile actuale definesc în continuare o SUPERIORITATE NETA în favoarea zonei „Luna Șes - Negrești Oaș”, concursul își propune impunerea Județului Satu Mare pe harta motorsportului național cu caracter permanent.  

Compeția VTM destinată concurenţilor debutanți  şi avansați, cu manşe cronometrate, desfăşurată conform regulamentelor F.I.A. / A.C.R. pentru competitiile de viteza pe traseu montan, cu participarea a cca 30 de concurenţi de nivel naţional.

În cadrul concursului piloţii vor avea de parcurs traseul bine stabilit și securizat, de dificultate medie, în lungime de 2,8 km, cu o diferență de nivel de 255m între start și sosire. Concursul va fi format din 5 urcări, din care 4 cronometrate.

Competiția  a fost inclusă în calendarul Campionatului International ACR de Viteză pe Traseu Montan 2018 ca prima etapă şi se adreseaza piloților debutanți și avansați, toţi licentiaţi, care vor concura doar cu maşini (autoturisme) pregatite

VTM Luna Ses are avizele de la autorități și este SINGURUL eveniment recunoscut de ACR(Autoritate Sportiva Naționala- reprezentant FIA în Romania) pentru data de 14.07.2018! ........ "Legal race" - din toate punctele de vedere !!!  Echipa RIDER"S vă așteaptă cu arbitrii cu experiență bine pregătiți!!!

Tags: luna ses  viteza  traseu  montan  
501 vizite
Distribuie pe

Fetele de la Palatul Copiilor Satu Mare, campioane naționale la concursul ”Prietenii Pompierilor”
Sambata, 14 Iulie 2018
Pe Arena "Ion Țiriac" din Brașov s-a desfășurat sâmbătă etapa națională a Concursului...   continuare

Concurs de crossfit, sâmbătă, la Satu Mare
Vineri, 6 Iulie 2018
Sâmbătă, 7 iulie, la Satu Mare va avea loc concursul de crossfit „CrossFit Summer Games”.   continuare

Rezultate frumoase obținute la sportivii sătmăreni la Campionatul Național de Judo U-13
Luni, 25 Iunie 2018
Pentru prima data în istoria județului nostru, Satu Mare a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute finala Campionatului Național de Judo U-13.   continuare

Satu Mare găzduiește, în premieră, finala Campionatului Națională de Judo U-13
Miercuri, 20 Iunie 2018
Pentru prima data în istoria județului nostru, Satu Mare găzduiește în week-end, finala Campionatului Național de Judo U-13.   continuare

Daiana Vancsa și Rybanna Lazin au obținut șase medalii la Campionatul Mondial de Karate
Marti, 19 Iunie 2018
În perioada 14 – 17 Iunie, sportivele CSM Satu Mare: Daiana Vancsa si Lazin Rybanna - componente ale lotului...   continuare