Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa Luna Șes-Viteză pe Traseu Montan, sâmbătă, la Luna Șes
ACR Satu Mare  - Marti, 10 Iulie 2018

ACR Sucursala Satu Mare și CS A-K Riders Satu Mare  cu sprijinul Primăriei Negrești Oaș și Consiliul Județean Satu Mare organizează, sub egida FIA, ediția a V-a a  „Cupei Luna Șes – Viteza pe Traseu Montan – 2018”.    

Prima etapă din Campionatul Internațional ACR de VTM va avea loc sâmbătă,14 iulie 2018, pe drumul județean DJ 109G de la km 7+900 până la km 11+450 (ruta Luna-Șes).

Prima ediţie a acestui eveniment sportiv și cultural a fost o revenire dupa 15 de ani a competiției istorice Viteza pe Trateu Montan (VTM) în Județul Satu Mare organizate ani la rând la Huta Certeze-Sâmbra Oilor.

Întrucât acea prima ediţie a fost un real succes, iar condiţiile actuale definesc în continuare o SUPERIORITATE NETA în favoarea zonei „Luna Șes - Negrești Oaș”, concursul își propune impunerea Județului Satu Mare pe harta motorsportului național cu caracter permanent.  

Compeția VTM destinată concurenţilor debutanți  şi avansați, cu manşe cronometrate, desfăşurată conform regulamentelor F.I.A. / A.C.R. pentru competitiile de viteza pe traseu montan, cu participarea a cca 30 de concurenţi de nivel naţional.

În cadrul concursului piloţii vor avea de parcurs traseul bine stabilit și securizat, de dificultate medie, în lungime de 2,8 km, cu o diferență de nivel de 255m între start și sosire. Concursul va fi format din 5 urcări, din care 4 cronometrate.

Competiția  a fost inclusă în calendarul Campionatului International ACR de Viteză pe Traseu Montan 2018 ca prima etapă şi se adreseaza piloților debutanți și avansați, toţi licentiaţi, care vor concura doar cu maşini (autoturisme) pregatite

VTM Luna Ses are avizele de la autorități și este SINGURUL eveniment recunoscut de ACR(Autoritate Sportiva Naționala- reprezentant FIA în Romania) pentru data de 14.07.2018! ........ "Legal race" - din toate punctele de vedere !!!  Echipa RIDER"S vă așteaptă cu arbitrii cu experiență bine pregătiți!!!

Tags: luna ses  viteza  traseu  montan  
2762 vizite
Distribuie pe