Locale Altele
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Mie, 26 Sept 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fit Day 2018 la Polipol Mobila Foieni, cu doborârea recordului Guinness la high-five-uri
Polipol Mobila   - Marti, 14 August 2018

Polipol Mobila organizează împreună cu colegii și colaboratorii Fit-Day 2018. Vino sâmbătă, 18 august, la sediul firmei din Foieni cu familia, prietenii, cunoștințele sau doar de curiozitate pentru a face mișcare, a afla mai multe despre un stil de viață sănătos și, nu în ultimul rând, pentru a ne simți bine împreună.

Mereu te-a interesat cum ai putea intra in Cartea Recordurilor Guinness, dar până acum nu ai avut nici o șansă? În 2016, personalul clinicii medicale Kaiser Permanente a bătut recordul celor mai multe high five-uri înt-un minunt, mai exact 290 în 60 de secunde. Echipa Polipol se pregătește să doboare acest record, împreună cu tine! Hai pe data de 18 august la evenimentul Fit Day organizat de Polipol Mobila pentru a scrie istorie împreună!


Programele pregătite între orele 10:00-14:00, în sesiuni de câte 30 minute: 

Zumba

Clasa convenţională de Zumba oferă exerciţii de bază ale programelor de fitness, pe ritmuri comune de merengue, samba, vals, tango şi reggaeton. Este programul ideal de fitness de care, cu siguranţă, nu te vei plictisi. Unde mai pui că scapi şi de kilogramele în plus într-o manieră distractivă. Rezultatele se pot vedea în doar 2 săptămâni de antrenament, în funcţie de programul ales şi de dieta fiecăruia dintre noi.

TRX

TRX-ul este un tip de antrenament functional, care folosește doar două benzi și greutatea propriului corp, însă cu rezultate care întrec așteptările: dezvoltă forța, echilibrul, flexibilitatea, te scapă de kilogramele nedorite, îți conturează frumos corpul, respectiv, este potrivit si pentru cei carre au probleme cu articulațiile sau spatele. Chiar daca a fost conceput pentru militari, TRX Suspension Training nu e deloc inaccesibil. Poate fi practicat oricand, oriunde si de oricine. Si asta pentru ca echipamentul este de mici dimensiuni, usor transportabil, iar nivelul de rezistenta si cel de dificultate pot fi controlate si adaptate pregatirii fizice a fiecarei persoane.


Cycling, Cardio

Cycling-ul sau ciclismul de interior este o clasă de aerobic, alternativă a ciclismului clasic, practicat în aer liber. Nu mulţi văd acest sport ca pe o vedetă cardio în industria fitnessului, dar specialiştii ne asigură de asta. Clasele de cycling sunt un antrenament cardio excelent, care nu doar îți îmbunătățește sistemul cardiovascular, dar îți va dezvolta și capacitatea pulmonară. În plus, la nivelul de intensitate la care se desfășoară aceste clase, nu ești în pericol să-ți mărești prea mult masa musculară (în caz că ai această teamă); în schimb, o vei tonifia și defini.

Kickboxing

Kickboxing este un antrenament cardio energic care îmbină boxul, artele marțiale și aerobicul, cu foarte multe mișcări împrumutate din toate cele trei domenii, atât de diverse încât este greu să te plictisești. Așteaptă-te la sărituri, lovituri cu piciorul și cu pumnii. Ceea ce este minunat la kickboxing este că-ți lucrezi tot corpul și poți pierde între 275 și 450 de calorii în doar 30 de minute.

Functional

Cine poate practica antrenamentul funcţional? Orice persoană (indiferent de sex sau vârstă) care urmăreşte să-şi dezvolte condiţia fizică, capacitatea de a face faţă sarcinilor cotidiene sau activităţilor sportive dorite. Exerciţiile se pot executa fie doar cu greutatea proprie, respectiv genuflexiuni, fandări, flotări, crunch-uri pentru abdomen sau folosind diverse accesorii cum ar fi gantere, bara pentru tracţiuni, corzi elastice, stepper-e, kettlebells uri, mingea medicinala.

Aerobic, Pilates

Exercițiile aerobice sunt acele tipuri de activități care antrenează marea majoritate a muschilor, stimulează frecventa bătăilor inimii si o mențin pe o perioadă îndelungată. Acest tip de exerciții ne ajută să slăbim deoarece exercițiile aerobice folosesc drept combustibil surplusul de grăsime depusă. Prin urmare, exercițiile aerobice ne permit: dobândirea rezistenței fizice si musculare, creșterea metabolismului, creșterea flexibilității. 


Campionat de Tenis de picior

În cadrul evenimentului Fit-Day POLIPOL organizăm campionatul de fotbal tenis, unde vă puteți înscrie în echipe de câte două persoane. Regulile sunt simple: doi jucători, trei atingeri ale mingii, iar aceasta poate atinge solul doar o singură dată.  Campionatul începe de la ora 10:30, înscrierile se pot face de la ora 10:00. Dacă ți-ai găsit deja coechipierul, veniti împreună la înscriere, dacă nu, vei primi coechipierul in urma tragerilor la sorți.


Participarea la toate programele este complet gratuită, iar cei interesați vor putea să se consulte cu specialiști în nutriție și viață sănătoasă. Sătmărenii vor avea la dispoziție curse gratuite de autobus pe ruta Satu Mare - Foieni după următorul program:

 

Tags: fit day  polipol  mobila  foieni  
1528 vizite
Distribuie pe

Nadia Comăneci la reinaugurarea unei săli de gimnastică
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național Lia Manoliu și-a schimbat miercuri denumirea în „Sala Nicolae Vieru”...   continuare

Super-concurs de Streetball 3x3 la Aushopping Satu Mare
Marti, 18 Septembrie 2018
Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet.   continuare

GM Andrei Istrățescu este noul campion al Cupei Tășnad!
Luni, 17 Septembrie 2018
Cupa Orașului Tășnad la șah a ajuns duminică la final. Ediția cu numărul 6 a strâns în orașul sătmărean 37 de șahiști din cinci țări precum România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova. Șahiști valoroși, printre ei trei mari maeștri și opt maeștri internaționali.   continuare

GM Aczel Gergely este fruntaș la Cupa Orașului Tășnad, după patru runde
Vineri, 14 Septembrie 2018
Orașul Tășnad găzduiește în această perioadă ediția cu numărul 6 a Cupei Orașului Tășnad. Un turneu internațional care nu strânge mulți șahiști, dar care se laudă cu valoarea lor.   continuare

Canotorul Ioan Șnep, vicecampion olimpic, a devenit cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș
Duminica, 9 Septembrie 2018
Conducerea Primăriei Negrești-Oaș a profitat de prilejul oferit de concertul susținut sâmbătă seara...   continuare