Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Echipa de fotbal CSM – Olimpia Satu Mare și-a prezentat lotul
Veronica Bretan  - Marti, 14 August 2018

În această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la stadionul Olimpia – Daniel Prodan, antrenorul echipei de fotbal CSM – Olimpia Satu Mare, Zoltan Ritli, a prezentat lotul cu care va aborda sezonul competițional 2018/2019 al Ligii a IV-a.

Zoltan Ritli a declarat că „orice început este puțin mai greu, dar ne bucurăm că Primăria și Consiliul Local au luat hotărârea de a începe un club care să aibă, în prima fază, un lot competitiv, după care vom face în așa fel încât următorul obiectiv să fie promovarea în Liga a 3-a.”

Lotul este format numai din jucători din județ. „Am întâmpinat probleme la aducerea unor jucători, dar până la urmă am reușim să facem o bază cu jucători experimentați care au jucat în ligile a 2-a și a 3-a, combinat cu jucători din Liga a 4-a.”

CSM Satu Mare va aborda sezonul 2018/2019 al Ligii a IV-a cu următorii jucători: Daniel Oșan, Raul Cherecheș, Gergo Molnar – portari, Flaviu Ionescu, Raul Ștef, Vlad Țoca, Raul Ritli, Vlad Maxim, Mircea Borduc, Istvan Swarcskopf, Angelo Simon, Mandor Egri, Mate Nagy, Bogdan Faur, Bogdan Milvan, Gabi Cadar, Marian Ziman, David Nikora, Patrik Horotan, Csaba Revesz și Zoltan Miszei – jucători de câmp.

Echipa de fotbal a început programul de pregătire în 23 iulie, iar până acum au jucat trei meciuri amicale cu LPS Satu Mare, Csenger și Păulești. „Au fost trei meciuri în care am luat-o treptat”.

CSM Satu Mare va juca un nou meci amical astăzi, de la ora 18.00, în deplasare la Recea, iar sâmbătă vor juca cu aceași echipă pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan. „Am insistat să jucăm acest amical cu o echipă de Liga a 3-a și îi mulțumesc lui Romică Boia că a acceptat acest meci. Așa putem vedea la ce nivel ne situăm, vedem ce potențial au jucătorii pe care i-am adus și vom încerca să corectăm pe parcus”, a spus Zoltan Ritli.

Nouă echipă își dorește ca suporterii să fie alături de ei și de această dată și să îi susțină
Tags: fotbal  csm satu mare  olimpia  lot  liga iv  
3336 vizite
Distribuie pe