Locale Altele
Joi, 25 Februarie 2021
Joi, 25 Feb 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia 2008 Satu Mare a bătut tot în Polonia
Cristian Tudor  - Vineri, 3 Iulie 2009

La sfârșitul săptămânii trecute, grupa de juniori născuţi în 1993 a Olimpiei 2008 Satu Mare a participat cu succes la un turneu desfăşurat în localitatea poloneză Rzeszow, înfrăţită cu Satu Mare.

 

La competiţie au participat opt echipe împărţite pe două grupe. Juniorii Olimpiei, pregătiţi de Nicu Marcu, au fost repartizaţi în grupa A alături de Orly Rzeszow, Stal Rzeszow şi SW Incza.

 

În primul meci sătmărenii au dispus cu scorul de 2-0 de Orly Rzeszow, prin golurile marcate de Marius Ciul şi Marius Raţ.

A urmat o remiză, 1-1, cu Stal Rzeszow, pentru Oli înscriind Paka Tibor, iar în ultimul meci din grupă Olimpia a învins cu 7-0 SW Incza. Golurile formaţiei noastre au fost marcate de Darian Iftenie (4), Marius Raţ, Marius Petricean şi Tudor Gheţea.

 

Grupa B a fost câştigată de polonezii de la Struc Tyczyn, cu trei victorii. În ultimul act Olimpia 2008 Satu Mare a învins cu 4-2, după executarea loviturilor de departajare, formaţia Struc Tyczyn, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0. Pentru Olimpia au transformat Petricean, Bura, Ene şi Sabău, portarul Takacs Erwin apărând ultimele două penalty-uri executate de polonezi.

 

Darian Iftenie a câştigat titlul de golgheter, cu patru goluri marcate, Takacs Erwin a fost desemnat portarul finalei, iar Marius Ciul şi Paka Tibor au fost cei mai tehnici jucători în urma unui sondaj făcut în rândul spectatorilor.

 

Pentru AS FC Olimpia 2008 Satu Mare au evoluat: Takacs Erwin, Marius Raţ, Cornel Ene, Tudor Gheţea, Marius Ciul, Adrian Sabou, Adrian Sabău, Paka Tibor, Marius Petricean, Iftenie Darian, Kaitar Attila, Radu Socaci, Daniel Timoc, Cuth Călin, Ionuţ Bura.

Antrenor: Nicolae Marcu.

Tags: olimpia  campioana  rzeszow  
1372 vizite
Distribuie pe